VIDEO: Jose Mourinho hylkäsi Syyrian maajoukkueen tarjouksen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/10/2016
Jaa tämä...

Missä portugalilaisvalmentaja toimii ensi kaudella?

Jalkapallovalmentaja Jose Mourinho sai vähintäänkin erikoisen tarjouksen, sillä häntä pyydettiin Syyrian jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi. Portugalilaisen agentti vahvisti kuitenkin, että valmentajatähti ei ole siirtymässä Syyrian maajoukkueen peräsimeen.

– Mourinho oli otettu Syyrian maajoukkueen tarjouksesta, mutta hän ei voi hyväksyä sitä, Mourinhon agentti kertoi AP:lle.

Syyrian jalkapallomaajoukkue ei ole aikaisemmin selvinnyt MM-kisoihin saakka, mutta se ei todennäköisesti ole suurikaan yllätys. Tällä hetkellähän Syyria etsii uutta päävalmentajaa, sillä maan jalkapalloliitto antoi potkut Fajr Ibrahimille.

Mourinhoa on viety Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin päävalmentajaksi. Portugalilainenhan sai joulukuussa potkut Chelsean peräsimestä. Brittimedia on edelliset kuukaudet vahvasti ollut sitä mieltä, Mourinho tulee pian valmentamaan juuri Manchesteriin, mutta joissain huhuissa on myös pidetty mahdollisena, että Louis van Gaal jatkaa punaisissa myös ensi kaudella.

 

Valioliigassa pelataan tänään vielä huippuottelu, kun Manchester United matkustaa Tottenhamin vieraaksi.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähteet: AP, Yle Urheilu

Lue myös:
Futsalin karsintaottelu uusitaan tuomarivirheen takia
VIDEO: Suomi putosi jälleen Fifa-rankingissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa