VIDEO: Puolalle kova isku - Wojciech Szczesny loukkaantunut?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Puolan ykköstorjuja taistelee loukkaantumisongelmien kanssa.

Jalkapallon EM-kisoissa pelaavan Puolan kannalta ensimmäisen kierroksen voitto Pohjois-Irlannista saattoi muodostua kalliiksi, sillä maalivahti Wojciech Szczesny saattaa olla loukkaantumisen vuoksi sivussa torstaisesta ottelusta Saksaa vastaan.

Saksalaislehti Bild kertoo, että Szczesny loukkaantui Puolan ensimmäisen kierroksen kamppailussa ja pelaaminen torstaina on epävarmaa. Hän sai reisivamman törmättyään kärkimieheen Kyle Laffertyyn.

Jacek Jaroszewski, joka toimii Puolan maajoukkueen lääkärinä, on todennut Szczesnyn tilan tutkittavan ranskalaisessa sairaalassa. Hänellä on oikeassa reidessään muhkea mustelma.

Seuratasolla puolalaismaalivahti edustaa Italian Serie A:n parhaimmistoon lukeutuvaa AS Romaa. Hän on italialaisjoukkueessa lainassa Valioliigan Arsenalista. Aikaisemmin puolalainen on pelannut myös Brentfordissa.

Katso videolta puolalaismaalivahdin parhaita paloja:


EM-kisoissa pelataan tiistaina kaksi ottelua. Illan mielenkiintoisimmassa kamppailussa Portugali kohtaa Islannin. Jälleen keskiviikkona Ranskassa pelataan tuttuun tapaan kolmen ottelun kattaus.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Brasilia pudotettiin härskillä tavalla Copa Americasta
VIDEO: Lionel Messiltä hattutemppu puolessa tunnissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa