Wildin tähtihyökkääjä nauttii Granlundin vierellä pelaamisesta - "Tuemme toisiamme todella hyvin"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Mikael Granlund on esiintynyt edukseen.

Minnesota Wild kohtasi Pittsburgh Penguinsin harjoitusottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Wild kärsi ottelussa 3-2-jatkoaikatappion.

Kotijoukkue Wildin kokoonpanossa nähtiin peräti kolme suomalaishyökkääjää. Mikko Koivu, Mikael Granlund sekä Erik Haula pääsivät esittelemään ottelussa taitojaan. Koivu ja Granlund saalistivat ottelussa yhden syöttöpisteen.

Etenkin Granlundin ketju keräsi kehut ottelun jälkeen. Suomalaishyökkääjän laidoilla viilettivät tällä kertaa Zach Parise ja Jason Pominville.

– Heidän ketju oli hyvä koko illan ajan. Tykkäsin kärkipelaajista paljon. Tiedät mitä odottaa heiltä. Heidän vauhtinsa vain nousee harjoituksista ja nyt kun eka peli on vyöllä, odotan heidän vain parantavan jatkossa, päävalmentaja Mike Yeo kehui Star Tribunelle.

Nyt on hyvä tilaisuus kokeilla vedonlyöntiä riskittömästi! Saat Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Tähtihyökkääjä Zach Parise kertoikin Star Tribunelle, että hän nauttii pelaamisesta Grandlundin ja Pominvillen kanssa.

– Pidän meidän pelinopeudesta. Hyökkäämme nopeasti ja tuemme toisiamme hyvin. Haluamme päästä hyökkäämään paljon kahdella yhtä vastaan. On harvinainen näky, että yrittäisimme hyökätä yksin.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut