Tähtihyökkääjän ja Manchester Unitedin tiet eroavat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 24.5.2015

Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United ei jatka kolumbialaishyökkääjä Radamel Falcaon sopimusta. Falcao siirtyi viime syksyllä Manchester Unitediin 8,5 miljoonan euron siirtosummalla.

Falcao pelasi tällä kaudella Manchester Unitedissa vuokrasopimuksella Ranskan liigan Monacosta. Englantilaisryhmällä oli sopimuksessa mahdollisuus optioon, jolla se olisi voinut lunastaa kauden jälkeen kolumbialaisen itselleen, mutta punaiset päättivät jättää option tällä kerralla käyttämättä. Jos Manchester United olisi halunnut hyödyntää option, olisivat punaiset joutuneet maksamaan 55 miljoonaa euroa.

29-vuotias Falcao epäonnistui ManU:ssa pahasti, sillä kolumbialaisen loukkaantumiset olivat vahvasti esillä. Polvivaivoista kärsinyt hyökkääjä pelasi kaiken kaikkian 29 ottelua ja viimeisteli ainoastaan neljä maalia. Vaikka manchesterilaisten ja Falcaon tiet eroavatkin, päävalmentaja Louis Van Gaal kehui kolumbialaista:

 

– Falcao on huippuammattilainen ja hyvä ihminen. Haluan kiittää häntä ajasta Manchesterissa ja toivottaa hänelle onnea jatkoon, Louis van Gaal totesi.

Englannin Valioliigan viimeinen kierros pelattiin eilen ja nyt ovat selvillä tämän kauden mestari sekä putoajajoukkueet. Lontoolaisryhmä Chelsea juhlii Valioliigamestaruuttaan ja valitettavasti QPR:n, Hull Cityn ja Burnley matkaavat sarjaporrasta alemmaksi.

Englantilainen huippujalkapallo ei kuitenkaan vielä ole aivan ohitse, sillä tänään pelataan pääsystä Valioliigaan. Suomen aikaa iltapäiväviideltä alkavassa ottelussa kohtaavat Middlesbrough ja Norwich. Kamppailu pelataan Wembleyllä, ja jo rahallisesti taiston arvo ensi kautta ajatellen on valtava.

Lähde: Yle