Video: US Open alkaa torstaina!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFO PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu

Taistelu US Openin herruudesta alkaa

Ylihuomenna 18.6.2015 alkaa 115:tta kertaa pelattava Yhdysvaltain avoin golfturnaus US Open. Turnaus kuuluu osaksi maailman arvostetuinta golfkiertuetta PGA Touria. Ensimmäisen kerran vuonna 1895 pelatun US Openin tämän vuoden voittaja ratkotaan Yhdysvaltain pääkaupungin Washingtonin University Placessa. US Openin herruudesta ei pääsekään taistelemaa ihan kuka tahansa, kun esimerkiksi Suomen paras golffari Mikko Ilonen ei päässyt mukaan tämän vuoden turnaukseen. Turnauksen voittajalla, ja muilla kärkisijoille yltävillä pelaajilla ei tule myöskään olemaan taskurahan puutetta. US Openin palkintopotti on nimittäin n. 9 000 000 $ kokoinen, mistä voittaja sai vuonna 2014 1,6miljoonan dollarin osuuden.

Golf on myös korkeakertoiminen vedonlyöntilaji

Golf mielletään täällä suomessa perinteisesti hidastempoiseksi lajiksi jota jääkiekkoilijat harrastavat, eikä golfia aina mielletä edes urheiluksi.  Se että onko golf urheilua vai ei, on ikuisuus kysymys, mutta golf on kuitenkin vedonlyöntilaji siinä missä kaikki muukin urheilu. Monet vedonlyöntisivut tarjoavatkin maukkaita kohteita ja kertoimia tämän vuoden US Open turnaukseen.

Voittajakertoimia tarkasteltaessa vedonlyöntisivuilta kuten Unibetilta, Bwiniltä, ja Gutsilta  voi vetää vain yhden johtopäätöksen. Kisan suurimpana ennakkosuosikkina viheriöllä tepastelee tänä(kin) vuonna Pohjois-Irlantilainen Rory McIlroy 8.00 – 9.00 kertoimilla. Kuten suurimman ennakkosuosikin kertoimesta voi päätellä, golf on hyvin epävarma laji jossa kuka tahansa voi voittaa kaverin tekemän pienen virheen vuoksi. Tästä syystä esimerkiksi viime vuoden voittajalle Saksalaisella Martin Kaymerille tarjottu kerroin 51.00, tai itse vanhan legendan Tiger Woodsin kerroin 67.00 toisi rahat takaisin mukavasti.

 

Unibetin TOP 5 voittajakertoimet US Openiin:

Rory McIlroy 9.00

Jordan Spieth 10.00

Phil Mickelson 17.00

Justin Rose 17.00

Dustin Johnson 21.00

Golfissa myös tuurilla on merkitystä. Juuri sen takia laji voi kaikessa yllättää monet. Muun muassa seuraavanlaiset törkeät onnenkantamoiset saattavat muuttaa tilannetta tulos taululla suuntaan tai toiseen, ja nostaa mustan hevosen vaikka koko kisan voittajaksi.

 

Golffaritkin mokailevat

On sitten kyseessä mikä tahansa urheilutapahtuma, kuten Copa America, Jääkiekon MM-kisat tai NHL-finaalit niin urheilussa sattuu ja tapahtuu aina mokia. Niinpä tapahtumia riittää myöskin pääsääntöisesti tylsässä TV-lajissa golfissa. Alla vielä video jossa esiteltynä parhaita mokia golfkentiltä. Videolla saavat kyytiä niin hiekka, nurmi kuin mailatkin. Toivottavasti näemme jotain yhtä hauskaa myös US Openissa.

 

Muista myös NHL-kauden päättävät uutisemme Video: Kolmen suomalaisen kausi päättyi juhliin, ja älkää unohtako Filppulaa!