Tällä viikolla ManU:n ovat menossa Rodriguez, Dier, Rose ja Walker ...

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Ei viikkoa ilman Manchester United -siirtohuhuja. ManU on eniten rahallista voittoa tekevä jalkapallojoukkue koko maailmassa, ja samalla se on jo useamman vuoden ollut paha pettymys seurajohdolle ja kannattajille. Ei ihme, että joukkue on jatkuvasti siirtohuhujen kohteena, sen olisi pakko päästä takaisin Valioliigan ja koko Euroopan kärkeen, maksoi, mitä maksoi.

The Sun ja muutama muu englantilainen tabloid-lehti uutisoi, että Real Madridin kolumbialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja James Rodriguez olisi tulossa Manchester Unitediin, jos ManU selviää ensi kauden Mestareiden liigaan.

Rodriguez on pudonnut Realin managerin Zizou Zidanen listalla alaspäin, ja avauskokoonpanon paikka alkaa olla Rodriguezille jo harvinainen. Hänen lähtönsä Madridista käy hyvinkin järkeen.

Kolumbiassa on jo uutisoitu Rodriguezin tehneen esisopimuksen ManU:n kanssa. Manchesterissa on ilmeisesti suunniteltu Rodriguezia Wayne Rooneyn korvaajaksi, eli kolumbialainen liittyy joukkueeseen, mikäli Rooney päättää lähteä Manchesterista. Rooneyn kymppipaitakin olisi siis samalla valmis siirtymään kymppipaidalla Real Madridissa pelaavalle Rodriguezille.

James Rodriguez oli hyvin sujuneiden Brasilian MM-kisojen jälkeen kesällä 2014 Real Madridin kaikkien aikojen kolmanneksi kallein ostos, hinta oli 63 miljoonaa puntaa.

The Sun uutisoi myös, että Tottenhamissa pelätään Unitedin vievän 110 miljoonalla punnalla heiltä kovan kolmikon Eric DierKyle WalkerDanny Rose. Unitedin manageri Jose Mourinho haluaa kesällä vahvistaa myös peräpäätä, ja tähän Spursin kolmikko olisi mainio lisä. Mourinho olisi uutisten mukaan valmis jopa tuplaamaan kolmikon viikkopalkan. Mourinho joutuu Spurs -pelaajien kanssa kyllä kovaan kilpaan paikallisvastus Cityn kanssa, Pep Guardiola on raporttien mukaan tähyämässä Walkerin ja Rosen suuntaan.

Englannin maajoukkuemies Walker on ilmeisesti ainakin jättämässä Tottenhamin. Walkerin ja manageri Pochettinon välit ovat huhujen mukaan huonolla mallilla, kun Pochettino on viime aikoina laittanut Kieran Trippierin kentälle Walkerin sijasta. Walkerin hintalappu on noin 40 miljoonaa puntaa.

Lyö parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>