Video: Audi osallistuu mainosvideolla jääkiekko-otteluun!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivut esittelivät pari päivää sitten yhden maailman johtavan jääkiekkovarusteita valmistavan yhtiön Bauerin mainosvideon, jota tähditti Buffalo Sabresia edustava NHL-pelaaja Evander Kane.(Katso video täältä!) Nyt myös uusi hieman yllättävä taho on päättänyt hyödyntää yhtä maailman kauneinta urheilulajia jääkiekkoa omassa mainonnassaan.

Saksalainen autonvalmistaja Audi on nimittäin vienyt kesäkuussa julkaistulla mainosvideollaan automallinsa Audi RS3 Sportbackin jääkiekkokaukaloon pelaajien kanssa. Tyylikkäällä videolla auto painelee kentälle kuin kuka tahansa pelaaja, jakelee syöttöjä, ottaa vastaan taklauksen ja villitsee cheerleaderit. Auton voidaan sanoa suoriutuvan pelistä kohtalaisen hyvin. Jääkiekon ja Audin yhdistävän videon voidaan sanoa todeta sisältävän klassista maskuliinista machoilua.

Audi ei ole mainosvideonsa kanssa ensimmäistä kertaa yhteydessä talviurheiluun. Automerkki on sponsoroinut jo useamman vuoden esimerkiksi maastohiihdon ja mäkihypyn maailman cup osakilpailuja. Jääkiekon saralla Audi sponsoroi Saksan korkeimmalla sarjatasolla DEL-liigassa pelaavaa ERC Ingolstadtia, joka sijoittui viime kaudella DEL-liigan toiseksi. Tällä hetkellä ERC Ingolstadt pelaa CHL-kamppailuita samassa lohkossa ruotsalaisen SHL-seura Växjö Lakersin ja brittikiekkoilua edustavan Brahead Clanin kanssa.

Yleisurheilun MM-kisat alkoivat tänään! Muista käydä katsomassa eri vedonlyöntisivujen parhaat kertoimet, ja veikkaa esimerkiksiUnibetin sivulla kuka voittaa tänä vuonna keihään heiton MM-kultaa! Muista myös seurata MM-kisa uutisointia sivuillamme. 

Lue myös:

Neymar Manchester Unitediin?

Pekingissä jo nyt ensimmäinen dopingkäry!