VIDEO: Tältä näyttäisi jos Zlatan olisi yhtä jumalainen kadulla kuin kentälläkin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Mitä jos elämää suuremmat urheilutähdet kuten Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Usain Bolt ja kumppanit käyttäytyisivät joka päiväisessä elämässä kuten urheilustadioneiden parrasvaloissa. Eikö olisikin hauska nähdä miten lähes jumalalainen Zlatan ottaisi kadut haltuun omalla arrogantilla asenteella? Enää sinun ei tarvitse vain kuvitella miltä ruotsalaisen tepastelu katukuvassa näyttäisi, sillä internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy video ”Zlatan tosielämässä”.

Video on kuvattu, sillä mentaliteetilla, että Zlatan toisesta maailmasta maan päälle tullut Jumala, joka tekee mitä tahtoo jalkapallokentillä. Nyt hän on kuitenkin päättänyt laskeutua supervoimineen tavallisten kuolevaisten joukkoon kaupungin kaduille, ja meno on sen mukaista. Alla olevalla videolla esiintyvälle sankarille ei löydy kuin yksi haastaja, Chuck Norris.

 

Todellinen jalkapallosankari Zlatan Ibrahimovic on seuraavan kerran tulessa Valioliigaviheriöillä ylihuomenna, kun miehen seura Manchester United kohtaa lauantai-illan kamppailussa Hull Cityn. Useat peliyhtiöt kuten Unibet tarjoavat otteluun mielenkiintoista pelattavaa niin ennen ottelua kuin sen aikanakin live-vedon muodossa. Nähtäväksi jää osuuko God himself, ja miten etenee Zlatanin ”bromance” Paul Pogban kanssa.

Lue myös:

NHL:SSÄ TEHTIIN KESKIVIIKKONA HISTORIALLINEN VALMENTAJASOPIMUS

VIDEO: 7 – 8 VUOTIAAT VENÄLÄISET KIEKKOJUNIORIT SAAVAT HUIMAA RANKKARIOPETUSTA

 

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa