VIDEO: NHL 2016 Playoffs montaasi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Heinäkuun loppu. NHL-kauden päättymisestä tuntuu olevan jo ikuisuus ja tulevan kauden alkuun on ainakin yhtä pitkä aika vielä jäljellä. Lätkäfanin tyhjyyttä ei voi täysin täyttää jalkapallon EM-kisoilla tai Rion Olympialaisissa. Jääkiekkofanin nälän täyttää vain jääkiekko.

Veikkaussivut.com yrittää täyttää tätä synkkänä kalvavaa tyhjyyttä parhaansa mukaan julkaisemalla näyttävän montaasi videon NHL-kauden 2015/2016 Stanley Cup pudotuspeliotteluista. Video on koottu kokonaisuudessaan NHL:n virallisista ”Slo-Mo Monday” klipeistä, jotka nimensä mukaisesti ovat hidastettuja otteita jääkiekko-otteluista. Videolla on otteita jokaiselta pudotuspelikierrokselta ja se päättyy tietenkin kauden Pittsburgh Penguinsin kapteenin Sidney Crosbyn pokaalin nosteluun.

Ohessa video, mutta vielä varoituksen sana: Kolmen minuutin tykitys auttaa hetkellisesti kiekkokaipuuseen, mutta pian sen jälkeen olosi saattaa muuttua entistä alakuloisemmaksi ja voimattomaksi sen faktan edessä, että uuden NHL-kauden alkuun on vielä melkein kolme kuukautta!

Seuraava suuri kiekkospektaakkeli on kuitenkin hitusen lähempänä, kun kaikki maailman parhaat jääkiekkoilijat ottavat toistaan mittaa syyskuussa Torontossa pelattavassa jääkiekon World Cupissa. Useat peliyhtiöt, kuten esimerkiksi Unibet, tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata turnauksen voittajaa.

Lue myös:

VIDEO: JEFF ZATKOFF VIETTI KESÄISTÄ LAATUAIKAA STANLEY CUPIN KANSSA

LAAJENEEKO KHL SEURAAVAKSI JALKAPALLON EMÄMAAHAN?