Tampa Bay Lightning - Anaheim Ducks 15.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ärsytetty Ankkalauma haastaa vieraissa Tampa Bayn.

Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin
Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,45 | 3,80 | 2,50

 

 

Erittäin odotetussa jääkiekon NHL:n ottelussa Anaheim Ducks matkustaa testaamaan Tampa Bay Lightningin päivän vireen. Odotetun tästä ottelusta tekee se, että kyseessä on kahden erittäin hyvin tähän asti pelanneen joukkueen kohtaaminen. Itseasiassahan tarkemmin sanottuna Tampa Bay Ligthing johtaa tällä hetkellä itäistä konferenssia, kun taas Anaheim Ducks johtaa läntistä konferenssia. Anaheim Ducksilla on tässä ottelussa paljon näytettävää, sillä viime kierroksella Ankkalauma hävisi 3-2 maalein surkealle Florida Panthersille. Sitä ennenhän Anaheim Ducks oli viiden ottelun voittoputkessa, joten lähtökohtaisesti vierasjoukkueen kannalta on syytä toivoa, että tappioputki ei tästä alkaisi kasvamaan yhtään enempää.

Tampa Bay Lightningin suunta on selkeästi alaspäin, vaikka vielä viime kierroksella vierasvoitto irtosikin ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Tampa Bay Ligthing voitti viimeksi 1-2 maalein jatkojen jälkeen, mutta valitettavasti Tampa Bay Ligthiningin yksi kirkkaimmista tähdistä, Steven Stamkos loukkaantui pitkäksi aikaa ja onkin todennäköistä, että Steven Stamkos ei tule tällä kaudella enään pelaamaan otteluakaan. Tampa Bay Lightning on ollut erittäin paljon supertähtensä varassa ja kieltämättä kotijoukkueen peliesitykset ja sitä kautta tulokset ovat heikentyneet. On kuitenkin faktaa sekin, että ilman Steven Stamkosta kotijoukkue ei olisi missään tapauksessa itäisen konferenssin kärkijoukkueena tällä hetkellä. Martin St.Louis on antanut hyvin taustatukea Steven Stamkosille, mutta nyt Tampa Bay tarvitsee ehdottomasti lisää vastuunkantajia.

Anaheim Ducksin vierasvoittoa viittaavat parempi pelivire, erinomainen voittoputki ennen edellistä kierrosta sekä samalla valitettavasti sama fakta eli se, että ilman Steven Stamkosta Tampa Bay Lightning ei ole missään tapauksessa se sama joukkue kuin alkukaudella. Tämä voi mennä jo suoraan sanottuna itsensä toistamiseksi, mutta kotijoukkue on ollut vain niin paljon supertähtensä varassa. Anaheim Ducks on ollut läpi alkukauden niin vakuuttava ja toisekseen vierasjoukkueella vastuunkantajia löytyy erittäin hyvin oikeastaan laajaltakin rintamalta. Tällä hetkellä pistepörssissä esimerkiksi Ryan Getslaf on neljännellä sijalla ja puolestaan Corey Perry löytyy kolmea sijaa alempaa. Kyllähän tässä on syytä lähteä Anaheimin vierasvoittoa vetokupongille tarjoamaan. Tampa Bayn tilanne saattaa synkentyä entisestään vielä huomattavasti.

Veikkaussivut | Tuomas