Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks 4.6. klo 3.00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/03/2015
Jaa tämä...

Tässä ne nyt sitten tulevat, mitä koko kauden on odotettu. Stanley Cup –finaalit. Ja finaaleissa tulevat kohtaamaan ei niin perinteikäs Tampa Bay Lightning ja todella perinteinen Chicago Blackhawks. Samalla tämä tietää myös sitä, että Stanley Cup saadaan tänä vuonna Suomeen. Tampasta tulessa finaaleissa tulee olemaan Valtteri Filppula, jolla on jo vyöllään yksi Stanley Cup Detroitista. Filppula onkin Tampan kokenein peluri, sillä muilla Tampan pelaajilla ei ole Stanley Cup –sormusta ja vain muutamalla on kokemusta finaaleista.

Chicagolla kokemusta riittää

Chicagolla kokemusta on sitäkin enemmän, onhan se voittanut viimeksi Stanley Cupin vuonna 2013 ja sitä ennen juuri 2010. Nykyisillä pelaajilla on siis parhaimmillaan jopa kaksi mestaruutta vyöllään ennen finaalisarjaa Tampaa vastaan. Tästä on tietenkin hyvä ammentaa sitä tärkeää kokemusta jota varsinkin finaaleissa tarvitaan. Yhteensä mestaruussormusten etu Chicagolle on peräti 25-1.

Joukkueet kohtaavat runkosarjassa vain kaksi kertaa ja molemmat voittivat oman kotiottelunsa. Chicago tosin vasta voittolaukauksilla, mutta Tampa otti reippaan 4-0 voiton. Näillä ei tietenkään ole mitään tekemistä nyt pelattavien otteluiden kanssa, mutta jos 15 pelatusta ottelusta 7 on mennyt jatkoajalle, voidaan tätä olettaa tapahtuvan myös finaaleissa.

Veikkaushuoneen Ilmaisvedon voit hakea täältä

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey
Näin pelataan:Torstai 4.6. klo 3:00

Sunnuntai 7.6. klo 2:15

Tiistai 9.6. klo 3:00

Torstai 11.6. klo 3:00

Sunnuntai 14.6. klo 3:00 (tarvittaessa)

Tiistai 16.6. klo 3:00 (tarvittaessa)

Torstai 18.6. klo 03:00 (tarvittaessa)

Ennen finaaleja näyttäisi siltä, että kaksi pelaajaa taistelee pistepörssin voitosta. Tampan Tyler Johnson on johdossa 12+9 pistein, Chicagon Patrick Kane on kakkosena pistein 10+10. Myös Nikita Kucherov on mukana taistossa tehoin 9+10 ja pois ei voida laskea myöskään Chicagon Jonathan Toewsia 9+9 tai Duncan Keithiä 2+16. Oma sanansa on sanottavana myös Tampan Alex Killornilla 7+9 ja Ondrej Palatilla 7+8.

Gutsin Stanley Cup bonuksen saat tästä
stanley-728x90

 

 

Valtteri Filppulalla on pudotuspeleistä tähän mennessä tehot 3+8, Teuvo Teräväisellä 2+4 ja Kimmo Timonen on pelannut pudotuspelit tehoin 0+0 ja jäi edellisen ottelusarjan kahdesta viimeisestä ottelusta katsomoon. Tuskin montaa peliä tulee finaaleissakaan vyölle.

Vedonlyöntiä otteluun

Sitten päästäänkin mielenkiintoiseen osuuteen. Kumpi vie ensimmäisen pelin? Tampa hävisi pari viime kotipeliään, joten sen olisi todella tärkeä saada kotipelaaminen kuntoon. Chicagon kotiareena ei taatusti ole helppo paikka pelata, joten kotivoittoja tarvitaan.

Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat mittavan määrän eri kohteita tähän peliin ja peruskertoimien mukaan Tampa on pieni suosikki otteluun. (Esim. Betsson 2.29 – 3.65 – 2.80) Napataan tästä se suurin kerroin ja veikataan että ensimmäinen ottelu menee jatkoerille. Jotenkin sellainen tuntuma pelistä että Chicago sen voiton lopulta nappaa.

Lisää kertoimia Betssonilta:

Maalien lukumäärä kotijoukkueella yli 2.5 / 1.74

Valtteri Filppula laukaukset maali kohti yli 1.5 / 2.31

Ottelusarjan oikea tulos, 2-4 / 5.00

Ottelussa ylivoimamaaleja yhteensä yli 1.5 / 2.30