VIDEO: NHL-seuran hyökkääjä hyllytettiin – ei suostunut pelaamaan AHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Kanadalaishyökkääjä on ongelmissa joukkueensa kanssa.

Jääkiekkoseura Tampa Bay Lightning on hyllyttänyt hyökkääjä Jonathan Drouinin toistaiseksi ilman palkkaa. NHL-seuran toimitusjohtaja Steve Yzerman totesi tiedotteessa, että marraskuussa siirtoa toiseen seuraan pyytänyt kanadalainen ei suostunut pelaamaan keskiviikkona AHL-seura Syracuse Crunchissa.

Drouinin agentti Allan Walsh on tullut julkisuuteen sanomalla, että Drouin kieltäytyi pelaamasta, koska hänelle oli kerrottu, että hänen siirtonsa toiseen NHL-seuraan on hyvin lähellä. Drouin ei halunnut pelata, koska hän pelkäsi mahdollista loukkaantumista. Se olisi aiheuttanut ongelmia siirron suhteen.

– Viimeaikaisten tapahtumien takia on molemmille osapuolille parempi, että Tampa Bay myy Jonathanin. Hänellä ei ole enää mitään syytä jäädä Tampa Bayn organisaatioon, Walsh kommentoi tiedotteessa.

Drouin on alunperin Tampa Bayn ykköskierroksen varaus kolmen vuoden takaa. Hyökkääjä on tehnyt 89 NHL-ottelussa kuusi maalia, joten kehittyminen ei ole ollut aivan toivottua. Drouin ohjattiin farmiin tammikuun alussa, kun hän oli tehnyt 19 ottelusta tehot 2+6.

Tampa Bay pelaa seuraavan kerran Suomen aikaa tulevana yönä. Tuolloin he pelaavat kotiottelun Chicago Blackhawksia vastaan.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ja loistavan talletusbonuksen.

Lähde: AFP, Yle

Lue myös:
VIDEO: Näin sujuu NHL-pelaajien ja taitoluistelijoiden yhteiset treenit
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa