Tampa Bay - Montreal 2.4.2014 | Canadiens vahvassa iskussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2014
Jaa tämä...

Venyykö kamppailu jälleen jatkoajalle?

Vihje lyhyesti

Tampa Bay ja Montreal kohtaavat neljännen kerran kuluvalla kaudella. Kaikki kolme edellistä ottelua on päättynyt vasta varsinaisen peliajan jälkeen ja myös tänään on lupa odottaa tiukkaa kamppailua. Tampa Bay on ollut tällä kaudella kahdesti Montrealia vahvempi keskinäisissä kohtaamisissa. Kotijoukkue lähtee kamppailuun itäisen konferenssin neljänneltä sijalta ja Montreal löytyy sijalta kolme. Tämä pari kohtaakin myös todennäköisesti pudotuspeleissä, joten odotettavissa on erittäin mielenkiintoinen kamppailu.

Tämän kauden kaikki kolme edellistä kohtaamista on venynyt vähintään jatkoajalle ja ratkaisua saatetaan tälläkin kertaa hakea varsinaisen peliajan jälkeen. Tampa Bay lähtee otteluun kotiedun turvin ennakkosuosikkina ja vierasvoitolle tarjotaan todella hyvää kerrointa. Montreal on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja tasaisessa ottelussa vierasvoitto ei olisi yllätys. Tampa Bay on vahva kotijoukkue, mutta Montreal on onnistunut tällä kaudella pelaamaan loistavaa peliä myös vieraskaukaloissa. Montreal on tällä hetkellä kotijoukkuetta paremmassa iskussa, joten haetaan vetolapulle vierasvoittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Montreal ML, kerroin 2.12 Veikkaushuone

 

 

 

Perustelut vihjeelle

Tampa Baylla on kymmenestä viime ottelustaan seitsemän voittoa, mutta viimeiset viisi peliä ovat tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Joukkue on onnistunut tällä kaudella napsimaan pisteitä jokaisesta ottelusta Canadiensia vastaan ja kotijoukkue haluaa jatkaa tätä putkea tälläkin kierroksella. Tampa Bay on ollut viime kierroksilla tiukilla ennakkoon heikompien joukkueiden kanssa ja nyt vastaan asettuu huippuvireinen Montreal, joten joukkueen on venyttävä parhaimpaansa. Voitolla Tampa Bay nousisi tasapisteisiin Montrealin kanssa, joten kyseessä on erittäin tärkeä ottelu. Kotijoukkue pääsee peliin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä Tampa Baylla ei ole tällä hetkellä loukkaantumisia.

Montreal seilaa voittoputkessa ja se metsästää jo kuudetta peräkkäistä voittoaan. Joukkueen valmentajan mukaan Canadiens on läpi kauden keskittynyt ainoastaan yhteen peliin kerrallaan ja joukkue ei vielä ajattele pudotuspelejä, vaan keskittyy tahkoamaan runkosarjan kunnialla loppuun. Montreal onkin esiintynyt viime kierroksilla erittäin vakuuttavasti ja kymmenestä viime pelistään joukkueella on kahdeksan voittoa. Tampa Bay johtaa kauden keskinäisiä otteluita, joten Canadiens haluaa tällä kierroksella tasoittaa voitot. Joukkueella on muutamia loukkaantumisia. Travis Moen, Dale Weise sekä Josh Gorges ovat loukkaantuneena, mutta kaikki heistä ovat jo palaamassa kokoonpanoon. Brandon Prust on sivussa koko loppu kauden.

Tampa Bay lähtee peliin ennakkosuosikkina kotiedun turvin, mutta Montreal on ollut viime aikoina paremmassa iskussa. Kaikki tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin tiukkoja vääntöjä ja nytkin ratkaisua saatetaan hakea jatkoajalta. Huippuvireiselle Montrealille tarjotaan hyvää kerrointa ja napataan vetolapulle vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Montreal ML, kerroin 2.12 Veikkaushuone

 

Veikkaussivut | Antti