Tampa Bay Lightning - Nashville Predators 20.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Hyvävireiset Tampa Bay sekä Nashville iskevät yhteen.

Tampa Bay Lightning – Nashville Predators, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,65 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,95 | 2,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:ää, hyvävireisten joukkueiden kohtaamisessa Tampa Bay Lightning isännöi vastaan asettuvaa Nashville Predatorsia. Itäisessä konferenssissa Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas vastakkaisesta konferenssista Nashville Predators löytyy sijalta yksitoista. Tiedossa tulee olemaan tässä kamppailussa erittäin vähämaalinen taisto. Viisi edellistä ottelua ovat Tampa Bay Lightningille tuottaneet kolme voittoa. Nashville Predatorsilla on lisäksi alla täysin sama tilanne. Edellisellä kierroksella Tampa Bay Lightning voitti vieraissa jatkojen päätteeksi New York Islandersin 2-3 maalein. Viidestä edellisestä ottelustaan Tampa Bay Lightning on neljässä pelannut alle vaaditun maalimäärän.

Nashville Predators on joukkue, joka pystyy pitämään joukkueen kuin joukkueen erittäin pienissä maalimäärissä. Maaliodotusarvo tätä ottelua kohtaan on siispä matalalla. Edellisellä kierroksella Nashville Predators hävisi kotonaan Chicago Blackhawksille 1-3 numeroin. Nashville Predators on neljään edelliseen otteluun vain yhdessä päästänyt ottelua kohden enemmän kuin kaksi maalia. Pekka Rinne on edelleen sivussa Nashville Predatorsin vahvuudesta, mutta toisaalta vierasjoukkueen puolustus on muutenkin toiminut erittäin hyvin. Nashville Predators on etenkin vieraissa ollut ilkeä vastustaja, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet neljä voittoa. Nashville Predators on vierasotteluissaan viime aikoina jättänyt esimerkiksi Detroit Red Wingsin sekä Columbus Blue Jacketsin ilman ainuttakaan tehtyä maalia.

Tampa Bay Lightningin sairaslista tämänkin ottelun alla on kurjaa katsottavaa, mutta toisaalta kenties sekin lisää sen todennäköisyyttä, että maalit ovat tällä kerralla vähissä. Tampa Bay Lightningin vahvuudesta sivussa ovat Keith Aulie, Ryan Malone, Victor Hedman, Steven Stamkos, Mattias Ohlund, Brian Lee sekä Tom Pyatt. Tampa Bay Lightning on etenkin kotonaan pelannut erittäin vähämaalisia otteluita, joten siinä mielessä alle 5,5 maalia on erittäin tervetullut valinta vetokupongille mukaan. Oikeastaan kaikki tekijät viittaavat siihen, että maalit ovat tässä kamppailussa vähissä. Nashville Predators lähtee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Pekka Rinnettä, Filip Forsbergia sekä Marek Mazanecia lukuunottamatta.

Veikkaussivut | Tuomas