irlanti jalkapallokuvituskuva

Tanska - Irlanti 11.11.2017, Pohjoismaa hakemassa MM-paikkaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 11/11/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Taas yksi Pohjoismaat on yrittämässä Venäjän MM-kisoihin, kun Tanska kohtaa tänään ensin kotikentällään Irlannin. Eilen Ruotsi pelasi omassa karsintaottelussaan mainiosti Italiaa vastaan, Ruotsi voitti eikä Italia saanut tehtyä arvokasta vierasmaalia.

Irlanti nousi omassa karsintalohkossaan kakkoseksi, kun se voitti lokakuussa Walesin vieraissa. Serbia oli Irlannin lohkon ykkönen. Tanska taas oli kakkonen lohkossa, jonka voitti Puola. Irlannin apuvalmentaja, ManU-legenda Roy Keane totesi Wales-ottelun jälkeen, että irlantilaiset ovat parhaimmillaan silloin kun pelissä on panosta. Ja nyt sitä panosta olisi.

Irlannilla on mainio valmentajakaksikko. Ykkösmies Martin O’Neill ja kakkonen Keane ovat erinomaisen kokeneita, ja näissä tilanteissa kokemuksesta varmasti on apua. Irlannin joukkueen ykköspelaajaksi on nousstu West Bromwichin laituri James McClean. Hän on tehnyt karsinnoissa jo neljä maalia, joista yksi ratkaisevassa ottelussa Walesin Cardiffissa.

Irlanti joutuu otteluun ilman pelikiellossa olevaa Meyleria. Hendrickin pelaaminen on epävarmaa, joten joukkueen keskikentällä saattaa olla kaksi paikkaa vapaana. Korvaajiksi ovat ehdolla Whelan ja Hourihane.

Schmeichel ja Eriksen

Tanskasta ei ollut karsintalohkossa vastusta Puolalle, mutta kyllä Tanskan joukkue on mainio. Sen ryhmässä pelaa muutama ehdoton tähtipelaaja. Maalivahtina Tanskalla on Leicesterin Kasper Schmeichel, ja kentällä ykkösmies taitaa olla Tottenhamin erinomainen Christian Eriksen. Eriksen pelaa ehkä uransa parasta kautta, ja aivan Euroopan huipulla.

”Minulla on hyvin luonnollinen olo kentällä, aivan kuin seurajoukkueen kanssa. Minusta tuntuu, että minulla on paljon annettavaa, tuntuu, että teen koko ajan kentällä oikeita ratkaisuja”, kovalla itseluottamuksella juuri nyt pelaava Eriksen sanoi viime kuussa Tanskan maajoukkueen haastattelussa.

Tanska on hyväkuntoinen joukkue. Se ei ole hävinnyt otteluakaan yli vuoteen. Joukkue joutuu otteluun ilman vasemman puolen pakkia Durmisia, oikean puolen pakkia Dalsgaardia, keskikentän Wassia ja kärjen Dolbergia.

Altavastaajalle panosta

Tanskan ja Irlannin tasoero on varmasti hyvin pieni. Vaikea nostaa kumpaakaan joukkueista suosikiksi. Vetomarkkina kyllä on suosikin löytänyt. Unibetilla Tanska saa ensimmäisen osaottelun voiton kertoimeksi vain 1.73, eli se on Unibetin mukaan selvästi parempi joukkue. Tanskan jatkopaikasta Unibet antaa kertoimeksi 1.63, Irlannin jatkopaikasta saisi 2.28. Ero ei ole aivan näin iso. Pienen panoksen voi laittaa Irlannin jatkon kannalta, ei 2.28 ainakaan alikerroin ole.

Tanskan mahdollinen avaus: Schmeichel – Ankersen, Kjaer, A.Christensen, Knudsen – Delaney(Schone), Kvist – Y.Poulsen, Eriksen, Sisto – Bendtner

Irlannin mahdollinen avaus: Randolph – Christie, Duffy, Clark, S.Ward – Whelan, Arter – Hourihane, McClean, Brady – Dar.Murphy

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?