Tanska lähellä valtavaa jättiyllätystä - Venäjä välieriin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 01/02/2016
Jaa tämä...

Tanskan uroteko oli lähellä, mutta jäi silti kauaksi.

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelataan lauantaina kaikki neljä puolivälieräottelua. Ensimmäinen on jo saatu pelattua, kun Tanska oli lähellä järjestää valtavan yllätyksen tiputtamalla Venäjän, mutta suurena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Venäjä nousi tasatilanteeseen 44 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä vieden lopulta voiton jatkoerässä.

Kolmanteen erään lähdettiin Tanskan maalin johtoasemassa, ja lopulta viimeinen erä oli käytännössä Tanskalle pelkkä selviytymistaistelu vaihto vaihdolta. Tanskan maalivahti Thomas Lillie sai venyä moniin huipputorjuntoihin estääkseen Venäjän maalintekoaikeet.

Venäjän tasoitusmaali roikkui pitkään ilmassa, ja Artur Lauta unohtui päätöserän 13. peliminuutilla maalin eteen. Hän sai viimeistellä numerot tasatilanteeseen.

Tanskan pelaaminen jatkui selviytymistaisteluna, mutta Venäjän puolustus sortui hetki tasoitusmaalin jälkeen kertaalleen ylimieliseen pelaamiseen, josta lopulta juuttien viivalaukaus suuntautui Emil Christensenille, joka siirsi pelivälineen kolmannen kerran Venäjän reppuun.

Venäjä nousee tasoihin ja ohi

Kolmannen erän päätösminuutilla Venäjä nousi väkisin tasatilanteeseen. Lautan veto suuntautui epäonnistuneena kohti Tanskan maalia, mutta se päätyi Vladislav Kameneville, joka ei erehtynyt, vaan viimeisteli punaisten tasoitusmaalin.

Jatkoerässä Venäjä onnistui kuin onnistuikin etenemään semifinaalivaiheeseen, kun Kamenev viimeisteli toisen kerran ja vei punaiset välieriin.

Nuorten MM-kisat jatkuvat tänään vielä lopuilla puolivälieräotteluilla. Sinivalkoisittain mielenkiintoisin kamppailu käydään, kun Kanada ja Suomi iskevät yhteen. Ottelu on nähtävissä Ylen kanavilla.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jääkiekkosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Video: Lehterä yllätti Niemen puikoista
NHL-blogi: Barkov ja Donskoi taituroivat maalit

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa