Tanska - Portugali | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 13.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Portugalilla pakkovoiton paikka.

Tanska – Portugali  Vihje: Portugali 2.05 WilliamHill

Tanska – Portugali  Vihje: yli 2.5 maalia 2.32 Pinnacle

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Suuren yleisön yllätykseksi Tanska aloitti kisat 1-0 voitolla Hollannista ja otti askeleen kohti jatkopelejä. Portugali hävisi puolestaan pirteän esityksen jälkeen Saksalle samoin lukemin.

Otteluun lähdettäessä Portugalin tilanne on tukala, ainoastaan voitolla joukkue varmistaisi sen, että alkulohkosta jatkaminen olisi omissa käsissä. Tanska puolestaan ottamalla edes pisteen, olisi todella lähellä puolivälieriä. Molemmat joukkueet pelasivat hyvää jalkapalloa ensimmäisellä kierroksella, osittain vastustajien avustuksella. Tanskalla oli Hollantia vastaan käytännössä yksi maalipaikka, minkä joukkue käytti hyväkseen Hollannin tuhriessa lukuisat tilanteensa. Portugali loi Saksaa vastaan useita vaarallisia tilanteita ja oli siirtyä ensimmäisen puoliajan lopulla johtoon Pepen ammuttua pallon ylähirrestä maaliviivalle ja ulos.

Tanska lähtee otteluun erittäin todennäköisesti puolustamaan ja iskemään vastaan. Uskon portugalin hakevan aktiivisemmin maalia ja voittoa. Ronaldo tulee takuuvarmasti saamaan helpommin tilaa ja maalipaikkoja Tanskaa vastaan, kuin avausottelussa ja uskonkin ottelun olevan alusta lähtien avoimempaa kuin avauskierroksella.

Neljästä edellistä kohtaamisesta Tanska on voittanut kahdesti. Kerran on pelattu tasan ja ainoastaan kerran on päädytty Portugalin voittoon. Yksi yhteinen ”kaava” on kuitenkin otteluissa ollut havaittavavissa: maalien määrä. Näissä neljässä kohtaamisessa ovat joukkueet latoneet taululle 14 maalia(keskimäärin siis 3.5/ottelu). Voittajan sijaan sijoitankin pääpanokseni sille, että maaleja nähdään jälleen. Pinnaclen tarjoama kerroin yli 2.5 maalille kelpaa mainiosti kupongille.

Voittajaa haettaessa ensimmäisten otteluiden perusteella sanoisin Portugalin olevan sitä lähempänä, mutta kertoimet eivät päätä huimaa. Otankin siis kupongille varovaisella panostuksella myös Portugalin voiton.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe