Tanska - Saksa | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 17.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pääseekö Saksa puhtaalla pelillä lohkosta jatkoon?

Tanska-Saksa: Vihje Saksa, kerroin 1,76 Betfair

Tanska-Saksa: Vihje: Yli 2,5 maalia, kerroin 1,93 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Saksa on osoittanut vahvuutensa turnauksen molemmissa voitoissaan. Tanskalla taas on ollut tuurikin myötä ja se on nojannut kenties liiaksikin Niklas Bendtneriin. Tanskalla on toki motivaatioetu jatkopaikkaa ajatellen, mutta mikäli Hollanti ei maalaile Portugalia vastaan on sen pakko onnistua maalinteossa. Silloin se joutuu avaamaan peliään riskilläkin, mikä voi osoittautua kohtalokkaaksi Saksan tasoista joukkuetta vastaan. Saksalla on kaikilla osa-alueilla parempi joukkue, jonka nujertaminen pelissä kuin pelissä, erityisesti naapurimaiden kohtaamisessa, on vaikeaa.

Uskon Saksan voittavan lohkon puhtaalla pelillä, ratkaiskoon Hollanti ja Portugali sitten toisen jatkoonpääsijän.

Veikkaussivut | fc1893


_______________________________________________________________________________


Tanska – Saksa Vihje: Saksa, Kerroin 1.67 Williamhill

Tanska – Saksa, Vihje Saksa -1.5, Kerroin 2,55 NordicBet

 

B-lohkon illan toisessa päätösottelussa Saksa lähtee hakemaan lohkovoittoa Tanskan kustannuksella. Myös Tanska varmistaisi voitolla jatkopaikan, tasapelin riittäessä sille, mikäli Hollanti voittaa Portugalin.

Saksa on ottanut turnauksessa kaksi rutiinivoittoa. Mitään erikoista sen ei ole tarvinnut esittää, mutta on tehnyt tarvittavat maalit Gomezin johdolla. Tanska on pelannut ihan kohtuullista jalkapalloa, mutta muutama virhe Portugalia vastaan maksoi pisteiden saamisen.

Tanska kärsi pahan menetyksen, kun Rommedahl loukkaantui Portugalia vastaan ja missaa viimeisen ottelun.Tämä ei voi olla näkymättä joukkueen vastahyökkäyksissä.

Saksa voittaa lohkon tasapelilläkin, jatkosta se tippuu vain jos Portugali voittaa ja Saksa häviää Tanskalle millä tahansa muulla tuloksella kuin maalin tappiolla, jossa Saksa tekee vähintään kaksi maalia.

Muller sanoi haastattelussa Saksan pelaavan ottelun täysillä voittoa hakien, vaikka tasan pelatessaan se tiputtaisi Hollannin jatkosta. Tämä on paikkansa pitäessään meille veikkaajille hyvä uutinen, sillä täydellä teholla pelatessaan Saksa tule voittamaan Tanskan. Rommedahlin poissaolon takia on Bendtner melkeinpä ainoa Tanskan vaarallinen hyökkäyspelaaja, tämän luultavasti Saksa osaa todella vahvan puolustuksensa ansiosta pelata pois. En jaksa uskoa Tanskan pääsevän maalitaululle, sillä huippuhyökkääjiä vilisevä Hollanti onnistui siinä vain kerran – sekin ainoastaan Badstuberin löysän pelaamisen seurauksena. Viimeisenä lukkona on loistavasti kisat ja koko kauden pelannut maalivahti Neuer. Maalikuninkuutta metsästävällä Gomezilla on varmasti myös maalinälkää vielä jäljellä ja mies onkin ollut todella varma viimeistelijä.

Uskon vakaasti Saksan hakevan voiton selkeästi laadukkaamman joukkueen voimin. Hollanti ja Portugali tulevat todennäköisesti ratkomaan toisen jatkopaikan urheasti taistelleen Tanskan nenän edestä.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe