Tanskan maajoukkueen pakki siirtyy Liigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 04/11/2017
Jaa tämä...

KooKoo julkaisi pari uutta pelaajasopimusta

KooKoo julkaisi tänään Toni Kähkösen ja Emil Kristensenin sopimukset. Kähkönen nähdään uuden sopimuksen myötä Kouvolassa seuraavat kaksi kautta. Kristensenin sopimus on puolestaan yksivuotinen.

Kokenut Kähkönen, 30, pelasi tällä kaudella Kärppien riveissä yhteensä 34 ottelua ja iski niissä tehot 4+7=11. Hyökkääjä tuo ennen kaikkea johtajuutta KooKoon pukukoppiin

– Kähkönen on kokenut pelaaja, jonka johtajuus on meille arvokas lisä. ”Kähy” ei tingi työnteosta jäällä eikä sen ulkopuolella, joten hän on tärkeä osa ensi kauden joukkuettamme, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen totesi joukkueen nettisivuilla.

KooKoo on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseensa myös hieman mielenkiintoisemman nimen, sillä tanskalaispakki Emil Kristensen vahvistaa seuran takalinjoja. 24-vuotias puolustaja on pelannut viime vuodet Ruotsissa. Mies on tuttu näky myös Tanskan maajoukkueesta. Kookoo saa tanskalaisesta erittäin potentiaalisen vahvistuksen.

– Kristensenillä puolestaan on paljon kansainvälistäkin kokemusta ja kova halu kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Hän valitsi KooKoon ja SM-liigan noustakseen pelaajana seuraavalle tasolle, mihin hänellä on kaikki työkalut olemassa, Kultanen kommentoi.

Katso parhaat kertoimet jääkiekon MM-kisoihin Nordicbetiltä>>

Lue myös:

Leijonien sentteriosastolle iso palanen?
VIDEO: Suomalaistähdet lukevat twiittejä itsestään