Tappara - Blues 16.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen Tappara isännöi Tampereella Bluesia.

Tappara – Blues, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,60 | 4,50 | 4,60 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, Tampereella yhteen iskevät Tappara sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Voi miten mukavaa olisikin vain keskustella Tampereen pääpuheenaiheesta, Ilveksen tilanteesta Marko Sjöblomin johdolla, mutta mennään nyt tärkeimpään eli itse peliin. Tampereella kohtaavat tänään hurjassa vireessä oleva Tappara sekä jyrkkää alamäkeä menevä Espoon Blues. Molemmat joukkueet pelasivat itseasiassa eilen, Tappara voitti huippuottelussa jatkoerässä Pelicansin 1-2 maalein, kun taas Blues kävi Jyväskylässä häviämässä 6-3 numeroin JYPiä vastaan. Tappara on voittanut neljä ottelua putkeen ja tällä hetkellä Jukka Rautakorven ryhmä onkin yksi Liigan vakuuttavimmista joukkueista. Tapparan surkea alkukausi on kääntynyt täysin, sillä Tappara on juuri viime aikoina voittanut esimerkiksi Liigaykkösen, Pelicansin niin Lahdessa kuin myös Tampereella.

Tappara sekä Blues pelasivat vastakkain Tampereella hetki sitten ja silloinhan Tappara nappasi voiton vaivattomasti 3-0 numeroin. Tappara oli tuolloin kentän jokaisella osa-alueella vierasjoukkuetta edellä. Jos jotain on muuttunut tällä välin, se ei ainakaan ole sitä, että Bluesin mahdollisuudet vierasvoittoon olisivat kasvaneet. Blues on valmentajansa Jyrki Ahon mukaan oppiprosessissa, mutta sanoillahan ei tee yhtään mitään, sillä sarjataulukko kertoo kaiken olennaisen. Blues voi olla vaikka loppukauden oppiprosessissa, mutta puheet ja sanat eivät Espooseen tai mihinkään muuhunkaan seuraan tuo pisteitä.

Tappara on voittanut vaatimattomasti Liigaotteluissa joukkueiden viidestä viime kohtaamisesta neljä ja myös tänään Tappara on erittäin lähellä seuraavan voiton nappaamista. Bluesin itseluottamuskaan tuskin on enään sillä tasolla millä sen pitäisi Liigassa pelatessa olla. Kolme maalia erittäin hyvin puolustavaa JYPiä vastaan eilen oli hyvä suoritus epoolaisryhmältä, mutta eihän se mitään auta, jos omissa verkot heiluvat jatkuvasti. Jani Niemiseltäkin vaaditaan jo Bluesin maalilla tasonnostoa, vaikka yksin Niemistä ei missään tapauksessa voida tästä tilanteesta syyttää.

Veikkaussivut | Tuomas