Tappara - Blues 5.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Kumman joukkueen tuska helpottuu Hakametsässä?

Tappara – Blues, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,72 | 4,40 | 3,85 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Tampereella yhteen iskevät Tappara sekä Espoon Blues. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut vastoinkäymisiä täynnä. Tappara on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä ja puolestaan Blues on vain se joukkue, joka on Tapparan alapuolella. Tapparan vastuunkantajat ovat tähän asti olleet täysin pihalla kuin lumiukot, joten Tapparan valmennus tänään ei tule sellaista enään hyväksymään. Tappara ei ole tiukkoja otteluita onnistunut kääntämään edukseen, joten tänään Tapparan yksinkertaisesti on voitto pystyttävä nappaamaan. Tappio saattaisi aiheuttaa jopa sen, että Tampereella saatettaisiin painaa jo jonkinlaista paniikkinappulaa.

Blues on kaiken kaikkiaan voittanut neljästä edellisestä ottelustaan tasan pyöreät nolla. Bluesin edellinen voitto on Lahden Pelicansia vastaan ja silloinkin Pelicans itse pilasi täydellisesti mahdollisuudet voittoon. Kaiken kaikkiaan Mikko Koskisen lähtö Bluesista oli vierasjoukkueelle valtava menetys. Jani Nieminen on sinänsä erinomainen maalivahti, mutta kieltämättä Niemisenkin on vaikeaa näin kovaa menetystä korvata laadukkaasti. Bluesin pelit ovat olleetkin niin vuoristorataa, että Blues tarvitsee voittavan maalivahdin. Tähän mennessä sellaista ei ole espoolaisten kokoonpanosta löytynyt.

Tästä kaksikosta kummallekaan on turhaa antaa minkäänlaista positiivistä palautetta alkukauden ensimmäisistä otteluista, mutta materiaalietu tässä otteluparissa on ehdottomasti Tapparan suunnalla eikä kotietua pidä myöskään aliarvioida. Nyt jos koskaan niin Tappara kuin Blueskin tarvitsee kannattajiensa tukea. Lähtökohtaisesti jossain vaiheessa Tappara tulee palaamaan takaisin omalle tasolleen. Sitten kun niin käy, Blues ei tule tästä ottelusta pisteitä nappaamaan. Kahden tällä hetkellä heikon joukkueen kohtaamisessa valitaan se vähemmän heikompi.

Veikkaussivut | Tuomas