Tappara - Djurgården 13.8.2013 | European Trophy

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Tappara voiton ruotsalaisvieraista?

Tappara – Djurgården, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,50 | 4,75 | 4,30

Jääkiekon European Trophyn ottelutarjontaa, Tampereella yhteen iskevät Tappara sekä ruotsalainen Djurgården. Tämä on samalla Tapparalle kauden ensimmäinen oikea kotiottelu. Tappara on saanut jo alle muutaman harjoitusottelun, joten voidaan sanoa, että Tappara lähtee erinomaisesta tilanteesta Djurgårdenin kaatamiseen. Tappara taistelee ehdottomasti pääsystä Berliinissä pelattavaan lopputurnaukseen. Sehän pelataan joulukuussa. Tottakai on selvää, että nyt Tappara kohtaa eurooppalaisia huippujoukkueita useista eri maista, joten lähtökohtia ei välttämättä voi aina verrata tavalliseen SM-liigan otteluun.

Tappara pelasi viime kaudella samassa alkulohkossa ja silloinhan Tappara nappasi itselleen koko lohkon ykkössijan! Varmasti myös tällä kaudella sama juttu on tavoitteena. Näin ollen Tappara varmistaisi pääsyn Berliinissä pelattavaan lopputurnaukseen. Tappara tulee kohtaamaan esimerkiksi kaksi Sveitsin kenties parhainta seuraa, joten on selvää, että Djurgårdenia vastaan on venyttävä voittoon. Djurgården pelasi kuitenkin viime kaudella vain Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Näin ollen Tapparan ehdottomasti on tästä ottelusta voitto pystyttävä ottamaan.

Djurgården on jonkin verran jopa heikentynyt edellisestä kaudesta, joten Djurgårdenin tehtävä tulee tänään olemaan vaikea! Djurgården on joutunut luopumaan esimerkiksi muutamasta erittäin kovista pistemiehistä sekä myös ykkösmaalivahdista. Varsinkin Pontus Åbergin lähtö Djurgårdenista saattaa näkyä merkittävästi. Tappara lähtee ensimmäiseen otteluun siispä jopa suursuosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas