Tappara - HIFK 1. Ottelu 20.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tarjoileeko Summanen & Co. lisää yllätyksiä?

Unibetin kertoimet otteluun

Unibet tarjoaa uusille pelaajille 100 € ensitalletusbonuksen >>>

Tampereella lähdetään puolivälieriin mielenkiintoisista asetelmista. Tappara on yksi potentiaalisimmista mestariehdokkaista, kun HIFK taas nousi tosipeleihin mukaan vastan säälipleijareiden kautta. Monet ovat veikkailleet helsinkiläisiä laulukerhoon pitkin kevättä, mutta niin vain ovat näyttäneet epäilijiöilleen.

Tappara on ollut jo pitkään vakuuttava. Joukkueessa ei juurikaan heikkoja lenkkejä ole ja pleijareiden luulisi varmasti sytyttävän varsinkin, kun edellisestä matsistakin on jo aikaa. Tapparan ainoa kompastuskivi on oikeastaan pelihuumorin katoaminen. Harvoin, mutta silloin tällöin on vaikuttanut siltä, että joukkueen tekeminen olisi jossain määrin teennäistä ja vaivalloista. Tähän tosin ei tällä hetkellä viittaa mikään. Tappara on selvä ennakkosuosikki kyseiseen sarjaan ja tulee varmasti paikkansa lunastamaan sikäli mikäli Aleksander Barkov, Chris Connolly ja kumppanit säilyttävät nykyvireensä.

HIFK on erikoinen joukkue. Helsinkiläisten peli näyttää välillä olevan niin sekaisin, että ei ikinä voisi kuvitella joukkueen pelaavan tällä hetkellä jo puolivälieriä. Summanen on todellakin yhden sortin velho, kun on saanut revittyä joukkueesta niin paljon taistelua irti, että se on kantanut näinkin pitkälle. HIFK:lla ei varmaankaa vedonlyöntiyhtiöiden mukaan ole juurikaan saumaa mennä jatkoon tästä parista, mutta jotenkin uskon, että helsinkiläiset Joni Ortion johdolla pystyvät kiusaamaan Tapparaa ainakin jonkin aikaa ennenkuin kesäloma ja stadin yöelämä kutsuvat.

HIFK voi hyvinkin yllättää tänään. Lappuun ristiä, ottelu ratkeaa vasta jatkoerissä.

Veikkaussivut | Oskari