tappara hifk liiga veikkaussivut

Perjantai ja Tappara-HIFK. Hakametsässä taitaa olla tänään mökäpäivä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Kovat kiistakumppanit, Tappara ja HIFK pelaavat perjantaina ja lauantaina tuplakohtaamisen, ihan kuten monet muutkin joukkueet tänä viikonloppuna. Pisteitä pitäisi molempien plakkariin tulla, mutta miten nämä joukkueet tässä onnistuvat. Kummankin kausi on ollut enemmän tai vähemmän pettymys.

HIFK:n pelaajatilanne on ollut suorastaan järkyttävä jo pidemmän aikaa. Puolustuksesta taitaa näissäkin peleissä olla todella tärkeitä palasia poissa, mutta jos IFK:n urheilujohdon mielestä kaikki, mitä tarvitaan paikkaamiseen, on Markus Kankaanperä, niin tämä juhlakausi uhkaa loppua jo todella varhaisessa vaiheessa. Hyvin on vastuuta saaneet puolustajat kuitenkin vastanneet huutoon kun IFK löytyy tällä hetkellä Liigan sijalta 6. Se ei kuitenkaan voi jäädä laakereille lepäämään sillä säälipleijaripaikka vaanii ihan nurkan takana.

Zabo sai jo 300 Liigaottelua täyteen, tuleeko perjantaina lahjamaaleja?

Tampere ja Tappara Hakametsässä on ollut IFK:lle viime aikoina todella ylitsepääsemätön. 10 viime peliä ja vain yksi hikinen voitto viime kevään pudotuspeleissä. Jotkut joukkueet eivät vaan pysty kykenemään joissain paikoissa ja Tappara Hakametsässä on melkoista kryptoniittia Stadin punaisille. Jollain ilveellä tästä olisi pisteitä raavittava, ehdottomasti.

Maalivahdit ratkaisee

Niin, kenelle se paras päivä osuu ja kuka mahdetaan nähdä maalissa missäkin? Molempien maalivahdit ovat pelanneet varsin hyvin, Tapparalta tässä ottelussa aloittanee Dominik Hrachovina ja Christian Heljanko sitten kenties Helsingissä, entisessä kotihallissaan hakemaan voittoa? HIFK:n ajatukset voisivat olla vaikkapa Engren Tampereella ja Kevin Lankinen Helsingissä? Tai siten ihan jotenkin muuten, vaikea uskoa että joku maalivahti pelaisi molemmat pelit jos vaihtoveskalla ei ole loukkaantumista.

 

HIFK ei 10 peliin ole yli kolmea maalia Hakametsässä Tapparaa vastaan tehnyt, joten olisiko se vieraiden maksimi. Tosin ei Tapparaaan ole yli 5 maalia tehnyt HIFK:iä vastaan ja kun 10 ottelun saldo on yhteensä 27-13, niin tulosvetoa voisi lähteä rakentelemaan 2,3 – 1,2 lukemista. Tämä matsi voi siis mennä jopa jatkoille. HIFK ei ole kauden 22 vierasottelusta voittanut kuin 5+1 matsia, joten kyllä tämä Tapparalle kääntyy.

Muistatteko vielä tämän pelin?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot