Tappara - HIFK 5. Ottelu 27.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

”Jos joku luuli, että me voitetaan tää sarja lumierin 4-0, niin se oli silkkaa hulluutta.” -Ville Nieminen

Hyvää kesälomaa HIFK ja suuret kiitokset Kimmo Kuhdalle hienosta urasta!

Tapparalla sarja poikki Betssonin kautta! Uusi pelaaja? Kuittaa 100€:n bonus! >>>

Tapparan ottelupallo numero kaksi. HIFK on nostanut tasoaan peli peliltä tässä sarjassa ja jos sama meno jatkuu, niin helsinkiläiset taistelevat voitosta tänäänkin.

Tapparalle sattui työtapaturma edellisessä ottelussa. Sarja oli jo katkolla Ville Niemisen mainitsemin lumierin, mutta niin vain Summasen iloiset toverit väänsivät voiton tamperelaisista. Tappara on edelleen selvästi edellä pelillisesti, mutta miten on henkisen otteen laita? Edellisen ottelun päätyttyä käynnistyi paininujakat, jonka seurauksena tuo ote saattoi siityä HIFK:n pukukoppiin. Huolta kirvesrinnoille aiheuttaa myös Juha Metsolan vire. Mies ei ollut maanantaina aivan omalla tasollaan. Kyse saattoi tosin olla vaan astetta huonommasta päivästä, Metsolalle tuskin käy Eero Kilpeläisiä.

HIFK:lle iso hatun nosto! Joukkue lähti selvänä altavastaajana tähän kisaan ja aluksi näyttikin siltä, että eipä tarvitse helsinkiläisten körötellä Tampereelle kuin kahdesti, mutta niin vain ollaan kyläilemässä jo kolmatta kertaa. Joni Ortio oli maanantaina kohtaamisessa erinomainen. Mieheltä vaaditaan vastaavanlaisia otteita myös Tampereella tänään, jos HIFK haluaa sarjaa entisestään venyttää. Varmaa on, että ainakin Kimmo Kuhta laittaa tänään kaiken peliin, sillä mies tuskin haluaa päättää uraansa Hakametsässä.

Vaikea matsi veikata, mutta uskon Tapparan parantavan myös omaa suoritustaan maantaista. Tämä riittää välieräpaikkaan.

Veikkaussivut | Oskari