VIDEO: Tappara-hyökkääjä täydensi hattutempun rangaistuslaukauksella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Syyskuinen tiistai-ilta Suomenniemellä tarjosi poikkeuksellisen paljon hienoja maaleja maamme jääkiekkoilun pääsarjassa Liigassa. Huikeita onnistumisia tuli lähes jokaisella ottelupaikkakunnalla, kun eri joukkueiden pelaajat viimeistelivät häkkejä huikealla itseluottamuksella. Yksi illan helmistä syntyi Tampereella Hakametsän jäähallissa, Tappara-hyökkääjä Veli-Matti Savinaisen lavasta.

Ennakkoon tasaiseksi kamppailuksi odotettu taistelu Tapparan ja Kärppien välillä oli kaikkea muuta kuin tasainen. Kirvesrinnat ottivat heti alussa pelin hallintaansa, kun Savinainen iski illan ensimmäisensä huikealla lämärillä vain 56 pelisekunnin jälkeen. Vain muutama minuutti myöhemmin Aleksi Elorinne vei vanhanaikaisella Tapparan jo 2 – 0 johtoon ja peli alkoi olla taputeltu. Tappara ei antanut vieraille missään vaiheessa kunnolla saumaa tulla peliin mukaan ja joukkue johtikin ottelua kolmanteen erään mennessä lukemin 4 – 1

Aivan viimeiselle minuutille asti näytti siltä, että 4 – 1 lukemat jäävät myös ottelun lopputulokseksi. V-M Savinainen oli kuitenkin päättänyt, ettei kahta ilman kolmatta ja hänelle avautuikin hyökkäyspäässä kärkkymisen ansiosta aivan ottelun loppuhetkillä tilaisuus läpiajoon. Kärppäpuolustus ehti kuitenkin hätiin ja se sai estettyä maaliin pienellä näpäytyksellä Savinaisen käsille ja mailaan. Tilanteesta vihellettiin kuitenkin rangaistuslaukaus ja se päättyi näin!

Lue myös:

VIDEO: JERE KARALAHTI VAHVISTAA URAN OLEVAN OHI

VIDEO: HARRI SÄTERI KHL:N VIIKON MAALIVAHTI