VIDEO: Tappara-ikoni löysi uuden kodin fanin pohkeesta - Katso!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Viivi Nettikamu
  • Kuva: Web
  • 10/11/2017
Jaa tämä...

Jääkiekkoseura Tampereen Tappara nappasi viime kauden päätteeksi toisen perättäisen Suomenmestaruutensa kolmen kevään mittaisen hopea putken päätteeksi. Tappara-faneilla olikin viime kevään pudotuspeleissä tunnelma katossa jo loistavasti menneen runkosarjan päätteeksi.

Nokialainen tatuointistudio Tattoo Sampo oli Tapparan menestyksestä niin innoissaan, että yritys ilmoitti finaalipelien alla, että jos Tappara voittaa Suomenmestaruuden, niin yksi onnellinen fani saa Tappara-aiheisen tatuoinnin iholleen loppuelämäksi. Yritys julkaisi omalla Facebook-sivullaan kyselyn, että olisiko Tappara-aiheiselle kuvalle mahdollisesti ottajia? Vastauksia tuli tuhansia ja kaikki olivat valmiita Tappara-tatuointiin, tietämättään edes minkälaista kuvaa tatuointiartisti Jarmo Sampo oli suunnitellut.

Päivää myöhemmin Tattoo Sampo julkaisi kuvan valmiista luonnoksesta josta tuli upea kunnianosoitus mestaruuteen uransa päättävälle Saravon Pekka Pekka Pekalle:

 

Lopulta valtavan tykkääjä ja kommenttimassan seasta löyty onnellinen voittaja jonka ei tarvinnut odottaa tatuointituoliin pääsyä kuin reilun kuukauden verran. Alla upea lopputulos ja melko karmeat sukat…

Pekka Saravo #6 tehtiin meidän arvonnassa ilmaiseksi tapparan suomenmestaruuden kunniaksi. tehnyt Jamppa

Julkaissut Tattoo Sampo 9. kesäkuuta 2017

 

Toivottavasti tämä fani ei ole katunut päätöstään tällä kaudella. Tapparalla kun tuntuu olevan terä melkoisessa ruosteessa tulosten perusteella. Ehkä itse herran ja hidalgon Pekka Saravon paluu koppiin saisi joukkueen taas lentämään?

Lue myös:

BUFFALO SABRESIN NIHKEÄ ALKUKAUSI TUO RISTOLAISEN RINNALLE UUDEN PAKKIPARIN

DALLAS STARSIN PÄÄVALMENTAJA VAHVISTI : SUOMALAISPUOLUSTAJA KOKOONPANOSSA