Tappara - Jokerit 27.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Jokerit turhan reissun Tampereelle?

Tappara – Jokerit, merkki 1, kerroin 
Tappara – Jokerit ML, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,20 | 4,10 | 2,70 

 

 

Jääkiekon Liigassa viikonloppu polkaistaan käyntiin neljän ottelun voimin, Tampereella pisteistä taistelevat Tappara sekä Helsingin Jokerit. Kyseessä on Tapparalle kauden kuudes kamppailu, kun taas Jokereilla on alla jo peräti seitsemän ottelua. Jokerit pelasi edellisen ottelunsa eilen Lukkoa vastaan, joten Tappara on päässyt rauhassa valmistautumaan tähän otteluun. Jokerit joutui pelaamaan Lukkoa vastaan voittomaalikilpailuun asti, joten Jokereiden kokoonpano joutuu nyt toisena päivänä peräkkäin tiukkaan paikkaan.

Tappara nolasi itsensä edellisessä vierasottelussa täysin 6-1 maalein tappioon päättyneessä HPK -kamppailussa, mutta toisaalta kaksi edellistä kotiottelua ovat sentään päättyneet tamperelaisten voittoon. Viime kerralla Tappara nappasi kolme pistettä TPS:ää vastaan 4-2 numeroin. Kaiken kaikkiaan Tappara on pelannut alkukaudella äärimmäisen tasaisia kohtaamisia, mutta voittoja on silti tullut vain kaksi kappaletta. Tamperelaisten onneksi voitot ovat tulleet kuitenkin edellisillä kierroksilla.

Jokereiden maalinteko-ongelmista ollaan puhuttu paljon, sillä Teuvo Teräväinenkään ei ole saanut lisää tehoja aikaan vierasjoukkueen hyökkäyksessä. Jokereiden puolustus on paperilla erinomaista tasoa, mutta se ei valitettavasti riitä, sillä myös hyökkäyspäässä tulosta olisi tultava. Tappara tulee tälläkin kaudella olemaan kotonaan erittäin hankalasti voitettavissa, joten maalintekoharjoituksia Jokerit tuskin tulee tässä kamppailussa saamaan. Tapparan kotietu sekä se, että tamperelaiset ovat päässeet valmistautumaan tähän otteluun hyvin kääntävät ehdottomasti vaakaa kotijoukkueen suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas