Tappara – Jokerit 6.3.2014 | Huippuottelu Tampereella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2014
Jaa tämä...

Tappara ja Jokerit iskevät yhteen huippuottelussa.

 

Vihje lyhyesti

Illan huippuottelussa Tampereella kohtaavat Tappara ja Jokerit. Tappara on Liigassa toisena ja Jokerit kuudentena. Vierailijat haluavat säilyttää suoran pudotuspelipaikkansa. Kotijoukkue seilaa tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue on mainiossa vireessä kevättä ajatellen. Jokereilla peli ei ole kulkenut yhtä mallikkaasti ja joukkueella on viidestä viime ottelusta vain kaksi voittoa.

Tappara ja Jokerit vääntävät keskenään erittäin tasaisia ja vähämaalisia otteluita. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa ja Jokerit on napannut kaksi voittoa. Molemmilla joukkueilla on heittää maalinsuulle Liigan eliittiin kuuluvat veskarit ja heidän edessään kummallakin on laadukas puolustus. Vetolapulle Alle 4,5 maalia on hyvä valinta. Tämän kauden kolmessa kohtaamisessa joukkueet ovat jääneet jo kahdesti alle tuon maalimäärän.

Vihje: Alle 4.5 maalia, kerroin 1.86 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Tappara on tällä hetkellä vakuuttavassa lennossa ja joukkue voi hyvillä mielin lähteä kohti pudotuspelejä. Joukkue tulee sijoittumaan toiseksi runkosarjassa, mutta Tappara jaksaa varmasti pelata loput pelit nöyrällä asenteella varsinkin tänään, kun vastaan asettuu Jokerit. Tamperelaisilla on mahdollisuudet napata jo kuudes peräkkäinen voitto.

Jokerit pelasi eilen tiukan kamppailun kotonaan Pelicansia vastaan ja hävisi ottelun rankkareilla. Joukkue ei ollut ottelussa parhaimmillaan, mutta tänään Tappara sytyttää helsinkiläiset varmasti taistelemaan tärkeistä pisteistä. Aiemmin tällä kaudella Jokerit on pelannut loistavasti juuri Tapparaa vastaan.

Joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet erittäin viihdyttäviä ja fyysisiä otteluita ja samaa on lupa odottaa myös tänään. Odotettavissa on kahden huippujoukkueen välinen tiukka ottelu ja pelistä voi muodostua jo hyvinkin playoff-henkinen. Maaleilla tänään tuskin herkutellaan,  sillä molemmilla on laadukas puolustus ja loistavat maalivahdit. 

Vihje: Alle 4.5 maalia, kerroin 1.86 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti