VIDEO: Jukka Rautakorvesta Tapparan seuraava päävalmentaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tamperelaisseura saa ensi kaudeksi tutun päävalmentajan.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Tappara ei jatka ensi kaudella Jussi Tapolan alaisuudessa, sillä Tamhockey Oy on nimennyt hallitsevan Suomen mestarin uudeksi päävalmentajaksi kirvesrintoja yhdeksän vuotta aiemminkin valmentaneen, tällä hetkellä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön joukkuelajivastaavana ja U20-maajoukkueen päävalmentajana toimivan Jukka Rautakorven.

Rautakorven toimikausi päättyy 30.4.2019 tai 30.4.2020 riippuen siitä, että käytääkkö Tamhockey Oy sillä olevaa optio-oikeuttaan. Nykyinen Tapparan päävalmentaja palauttaa siis toissa vuoden toukokuussa vastaanottamansa kapulan takaisin Rautakorvelle.

– Tällä toimialalla jatkuvuudella on suuri merkitys ja Rautakorpi ilmentää perinteistä tapparalaista toimintatapaa. Tapparalainen toimintatapa edellyttää kuitenkin jatkuvaa kehittymistä ja kehittämistä. Rautakorpi on vuosien saatossa osoittanut, että hänellä on halua ja kunnianhimoa kehittää peliä ja pelaajia. Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen totesi seuran tiedotteessa.

– Otan viidettä kertaa vastaan Tapparan päävalmentajan tehtävän. Aikaisempiin kertoihin verrattuna lähtökohdat ovat erilaiset ja erittäin mielenkiintoiset, koska Tapparan valmennuksesta on kolmena aikaisempana vuotena vastanneet hyvin tuntemani henkilöt Jussin johdolla. Tämä antaa hyvät mahdollisuudet siihen, että Tappara jatkaa voittavaa jääkiekkoa tulevaisuudessakin, Rautakorpi vakuutti.

Katso videolta Tapparan viime pelin huippuhetket:

SM-liigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun Ilves matkustaa KooKoon vieraaksi. Tappara pelaa seuraavaksi Kärppiä vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Marian Hossa teki 500. maalin NHL:ssä
VIDEO: Jokereille hyviä uutisia – Pekka Jormakka toipunut pelikuntoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa