Tappara - JYP 23.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Hurjavireisten kohtaamisessa Tappara isännöi JYPiä.

Tappara – JYP, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
Tappara – JYP, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,00 | 4,00 | 3,10

 

 

Jääkiekon Liigan huippuottelussa yhteen iskevät Tappara sekä vieraaksi saapuva JYP. Kyseessä on kahden erinomaisessa pelivireessä olevan joukkueen välinen kohtaaminen. Sarjataulukossa Tappara on tällä hetkellä toisena, kun taas JYP löytyy heti Tapparan takaa kolmannelta sijalta. Tappara voitti eilen Kuopiossa KalPan vaatimattomasti 0-5 maalein ja muutenkin tamperelaiset ovat neljästä edellisestä ottelustaan saalistaneet kolme voittoa. Tappara tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena, mutta toisaalta nyt vieraaksi saapuva JYP puolustaa erittäin tiukasti – kolmeen edelliseen vierasotteluun vain yhdessä JYPille ollaan tehty yli kaksi maalia ottelua kohden.

JYP on saalistanut kolmesta edellisestä vierasottelusta kolme voittoa, joten tänään kyseessä on äärimmäisen odotettu kamppailu kahden loistovireisen joukkueen välillä. Tapparaa vastaan maalinteko Hakametsässä on erittäin vaikeaa, edellisellä kierroksella Tappara voitti kotonaan HPK:n 2-0 maalein. Tapparaa vastaan joukkue kuin joukkue viimeistelee keskimäärin Hakametsässä noin kaksi maalia ottelua kohden, joten tänään on todennäköistä, että maalijuhlat jäävät näkemättä. Kahteen edelliseen otteluun tamperelaisille ei olla tehty maaliakaan, joten kotijoukkueen itseluottamus on varmasti erittäin korkealla. Pekka Jormakka viimeisteli eilen kaksi maalia sekä kaksi syöttöpistettä, joten Tapparan tämän hetken ykköstykin kanssa JYPin tulee olla tarkkana.

JYP voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen jatkojen päätteeksi 3-2 maalein ja kaiken kaikkiaan Tapparan sekä JYPin aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin tasaisia. Tarkemmin sanottuna kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet jatkoerään saakka. Tapparan puolustus on tällä hetkellä äärimmäisen hienossa vireessä, mutta toisaalta JYP on jättänyt myös itsestään maajoukkuetauon jälkeen hyvän kuvan. JYP pelasi eilen Jyväskylässä, joten vierasjoukkueelle pelimatkakaan ei ole Jyväskylästä Tampereelle millään tavalla erityisen hankala tai pitkä. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas