tappara jyp veikkaussivut liiga

Keskiviikkona 31.1., Tappara saa vastaansa JYPin. Koti- vai vierasvoitto?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tapparalla on nyt ryhtiliikkeen paikka, sillä JYP karautti jo viikonlopun aikana rinnalle ja ohi. Tässä ottelussa on mahdollista tehdä tuo ryhtiliike kun todellisessa ”kuuden pinnan pelissä” vastaan asettuu juurikin JYP.

JYPille ei Tampere nyt ihan ylitsepääsemätön paikka ole ollut, joten kyllä sillä hyvät mahdollisuudet voittoon on. Kertoimet Unibetillä tähän peliin ovat 2.15 – 4.00 – 2.95, joten kertoimien laskijat pitävät Tapparaa suosikkina, joskin lievänä sellaisena. Tappara toki häviää harvoin kolmea peliä putkeen tai sitten kahta kertaa peräkkäin HIFK:lle. Näin kävi viikonloppuna, joten onko nyt se ”back to normal” –peli edessä vai jatkaako JYP kirvesrintojen ihottumaa?

Kolmossijaa tyrkyllä voittajalle:

Tapparan tammikuu on tähän mennessä ollut pitkä ja raskas, 10 ottelusta se on voittanut suoraan kolme, kaksi pelannut tasapelin kautta (1-1) ja viisi kertaa on tullut kuokkaan. Orastanut maalinteko-ongelma on korjaantunut viime peleissä, sillä se on tehnyt kolmessa viime pelissä 11 maalia kun 10 pelin saldo on 22 maalia. Mutta jos päästää enemmän kuin tekee niin siihen tulokseen ei tarvita edes yläkoulun matikantunteja.

Maalin peli suuntaan tai toiseen

Ennakkoasetelmat ovat tässä tasapelille tai maalin voitolle suuntaan tai toiseen ihan kohtuulliset, joten tasurivetoa ja maalin tasoitusvetoa voisi pommittaa molemmille. Tappara on suosikki, mutta ei JYPin voitto mikään iso yllätys edes olisi. Tapparan maalit ovat jakautuneet viime peleissä aika laajalle pelaajarintamalle, ei sieltä mitään supertykkiä tällä hetkellä löydy. Villinä veikkauksena onkin että Tappara tuo vielä ennen siirtoajan loppua jonkun maalitykin joukkueeseen, on se sitten Liigasta tai ulkomailta.

Otto Rauhala, Sebastian Repo, Kristian Kuusela, näiltä miehiltä odotetaan nyt maaleja. Myös JYPin maalit on viimeisen 12 matsin aikana jakautuneet varsin tasaisesti, Jani Tuppuraien, Antti Suomela ja Joonas Nättinen ovat kaikki viisi maalia. Olisiko tässä kolmikossa Jarkko Immosella lisättynä ratkaisijan vikaa illalle?

Syyskuussa painittiin näillä lukemilla, nähdäänkö samat lukemat tänään?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?