IS: Tappara kalasteli rivistöönsä hyökkäysosaamista Ilveksestä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2014
Jaa tämä...

Tappara on hankkinut lisäosaamista hyökkäysosastolleen.

Ilta-Sanomat uutisoi verkkosivuillaan, että Ilveksen väreissä viimeiset kuusi vuotta viihtynyt Masi Marjamäki siirtyy naapuriseura Tapparaan. 29-vuotiaan Marjamäen sopimus Ilveksen kanssa päättyi viime kauden loppuun, joten hyökkääjä oli vapaa solmimaan uuden sopimuksen minkä tahansa joukkueen kanssa.

Kaksi viimeistä kautta ovat olleet Marjamäelle enemmän kuin vaikeita, sillä hyökkääjä on joutunut viettämään aikaa sairastuvalla laittoman paljon. Toissa kaudella miehen vyölle kertyi vain yhdeksän ottelua tehoin 3+3=6. Viime sesonki taas sujui kokonaan pelaamatta.

[ Haetaan tiistaina lapulle myös KHL:ää! Illan matsina Metallurg-Sibir! Veikkaushuoneen kertoimet: 2.92 | 4.00 | 2.16. Betsaa Veikkaushuoneella 10€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Parhaimmillaan Marjamäki on kuitenkin loistava apu joukkueelle kuin joukkueelle. Raamikkaan hyökkääjän kausikohtainen piste-ennätys syntyi kaudella 2010-11, kun 51 runkosarjaottelua toivat tilille merkinnät 10+20=30.

Ilta-Sanomat myös kertoo, että heidän saamien tietojen mukaan Ilves olisi halunnut jatkaa profiilihyökkääjänsä sopimusta. IS linjaakin, että Marjamäen siirtyminen paikallisvastustajan rivistöön on aiheuttanut polemiikkia seuran sisällä.

Marjamäki on ehtinyt tahkoamaan Liigassa 219 ottelua tehoin 49+63=112. Miehen tililtä löytyy myös 153 AHL-ottelua (15+33=48) sekä yksi NHL-ottelu (0+0) New York Islandersin rivistöstä.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut