tappara kalpa liiga veikkaussivut

Tiistai 23.1. onko romahtanut Tappara keränyt itsensä KalPaa vastaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 18/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tappara lähtee suosikkina kotiotteluun KalPaa vastaan tiistaina. Tappara romahti Lukkoa vastaan vieraissa peräti 4-0, mites kirvesrintojen peli nyt näin mättää? Huimasti joukkue sekoili myös Curtis Hamiltonin kanssa, jonka pesti Tappara-leirissä ei kestänyt kovinkaan kauan.

Kertoimien osalta Tappara on selvästi kerroinlaskijoiden suosikki ja onhan Tappara nyt taas ärsytettynä varmasti vaarallinen. Tappara ja Kalpa ovat pelanneet lähes aina viimeisten vuosien aikana melko vähämaalisia pelejä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, joten tässäkin pelissä voisi olla oletuksena alle 4,5 maalin peli? Edellinen Tampereella pelattu ottelu kun päättyi Tapparan voittoon 1-0, sitä ennen 2-1… 2-1. Viimeksi Kalpa on voittanut viime kevään finaaleissa 18.4.

Selättääkö KalPa Tapparan?

Matsiin voisi olla hyvä laittaa myös tasapelivaroitus päälle, sillä kummankin joukkueen kuntopuntarissa näitä on 3-4 kappaletta. Miksei siis nytkin? Tosin Tampereella tästä on aikaa jo melkein kolme vuotta kun Tappara kukisti KalPan jatkoilla 2-1. 12.3.2015.

Kummallekin tärkeät pisteet

Sarjataulukosta katsottuna tässä ottelussa kohtaavat Tappara joka on kolmantena ja KalPa, joka puolestaan on liigassa seitsemäntenä. Tappara yrittää saada vielä kiinni lähinä TPS:ää, joka on neljän pisteen päässä, Kärpät alkaa olemaan jo liian kaukana 16 pinnan karkumatkalla. KalPa puolestaan havittelee tosissaan ainakin HIFK:n päänahkaa, paikka kuuden sakissa ja suoraan pudotuspeleissä lienee KalPan vähimmäistavoite loppukaudelle. Toki siinä etäisyydellä on vielä Lukko (74p) ja JYP (75p), joten…

Tapparalla on tilastoissaan 3. parhaan kotijengin statsit, ei se ole hävinnyt kuin 3+2 kertaa. 21 ottelussa maaleja ei ole syntynyt kuin yhteensä 99 kappaletta (60-33), tämä tietää 4,7 maali keskiarvoa. KalPa ei puolestaan ole voittanut kuin 8+1 ottelua 23 matsista vieraissa, joten tämän ottelun kertoimet lienevät olevan aika lailla kohdillaan. Tiukka vääntö pisteistä voi tarjota jopa jatkoajan.

Nähdäänkö samat joukkueet tämän kauden finaalissa?

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Newcastle - Arsenal 15.4.2018, kotijoukkue paremmassa kunnossa

Arsenal keskittyy Eurooppa-liigan voittamiseen, se on joukkueen paras mahdollisuus ensi kauden Mestareiden liigaan. Newcastle on ollut hyvä kotikentällä.

F1 Kiinan GP 15.4.2018, Vettel vei paalun Kimiltä sadasosilla

Vettel on vienyt kauden kaksi ensimmäistä kisaa. Shanghain radallekin Ferrarin ykkösmies lähtee paalupaikalta, Kimi Räikkösen vierestä.

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.