tappara kalpa liiga veikkaussivut

Keskiviikko 28.3.2018 Tappara laittamassa KalPan kesälomille, tänäänkö se jo alkaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tappara – KalPa klo 18:30 ke 28.3.2018

Sitä mukaa kun Tappara on parantanut otettaan, on KalPan ote alkanut lipsumaan. 0-3 päättynyt kotipeli oli hyvä osoitus siitä että ei sieltä Kuopiostakaan kannata aina mopolla lähteä moottoritielle. Tappara on näyttänyt vahvuutensa ja kyllähän se nyt niin on että tuolla materiaalilla KalPan tuleekin lähteä laulukuoroon.

KalPan ei auta jarrutella tänään:

KalPa on toki yrittänyt ihan sitkeästi, mutta Tapparalla näyttää olevan taidon lisäksi myös onnettaret puolellaan. KalPa ei millään saanut kiekkoa edellisessä pelissä maaliin, vaikka se oli vähintään sen pari maalia tehnyt per peli tähän mennessä. Sarjan käännepiste taisi sittenkin olla se kolmannen ottelun jatkoaika, jonka Tappara tietenkin sitten vei. Tänään kirvesrinnoilla on oiva paikka laittaa Kuopiolaiset kesälomalle ja alkaa keskittymään seuraavaa vastustajaa vastaan. Tampereella varmasti odotetaan jo pudotuspelejä TPS:ää vastaan.

Tapparan diesel ottaa jo kierroksia seuraavaa vastustajaa vastaan?

Tappara on lukenut vastustajaa nyt neljä peliä ja 3-1 voitot on ansaittu. Jukka Rautakorven Tapparalla on pelissä edelleen omat vaikeutensa, mutta jos tälläkin pelillä tulee voittoja, niin mikäpä siinä. Ei KalPaa taidettu edes ennen kautta laskea pudotuspelijoukkueeksi, joten tämä vuosi ei taida sitten kuitenkaan olla KalPan vaikka Kuopiossa miten toivottaisiin. Tappara on vaan yksinkertaisesti liian paha joukkue KalPalle, ainakin tänä keväänä. Ja tietty viime keväänä…

Tapparan kotikerroin on kuitenkin yllättävänkin kova, 1.82 lupaa Unibet. Tämä tietty johtunee siitä, miten tasainen peli viimeksi oli ja pelihän meni vielä jopa jatkoille. KalPa ei suinkaan ole luovuttanut ja koska katkaisupeli on luonnollisesti se kaikkein vaikein peli, niin kyllähän tähänkin voisi sitä tasapeliä vaikka hieman maalailla. Kerroin olisi ainakin kohdillaan, 3.95.

Viihdyttävä matsi joka tapauksessa tulossa ja vedonlyöntimahdollisuuksia peli tarjoaa taas kivasti. Kuka pääsee pisteille, kuka tekee maalit ja mihin tulokseen ottelu lopulta päättyy, näihin kaikkiin ja paljon muuhun löytyy kertoimet eri vedonlyöntisivuilta.

Nähdäänkö samanlaisia maaleja tänään? Siitä kaikki viime kevään finaalien maalit pötkössä.

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?