roosanauha tappara kärpät

Kärpät on ryöstöretkellä Tampereella. Miten käy matsissa, betsaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/12/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Nyt on Kärpillä iso paikka murtaa eräs kiusallinen tilasto. Se ei ole voittanut Tapparaa Hakametsässä sitten kauden 2013-2014 pudotuspelien jälkeen varsinaisella peliajalla, tulisiko perjantaina tähän muutos?

On Kärpät käynyt tuonkin jälkeen toki Tampereella voittamassa, mutta voitot ovat tulleet vasta varsinaisen peliajan päätteeksi. Nyt yskivä Tapparan diesel ja upeasti sujuva Kärppien syksy antaa olettaa että vierasjoukkue tulee peliin vahvasti.

Kärppien sairastuvalta vaihteeksi hyviä uutisia:

Tapparan pelitavassa klikkaa tällä hetkellä joku pahemman kerran. Isoiksi vahvistuksiksi hankitut Ässä-pelurit ovat osoittautuneet patakakkosiksi tehojensa puolesta, Jarno Kärki ja Niko Ojamäki ovat 12 pelaamassaan ottelussa onnistuneet saalistamaan melkoisia kiikaritehoja, yhteensä pinnoja on kasassa karmeat 0+1. Kyllä niitä pisteitä alkaa jossain vaiheessa sieltä tulemaan, mutta tusinan verran pelejä on Liigassa mennyt ihan päin sitä itseään.

Ennakkosuosikkina Tappara?

Näin se on ainakin kertoimien osalta. Kärpät tulee peliin varmasti kuitenkin voitto mielessä ja jos Tapparan kipsi jatkaa kovettumistaan, tämä on vieraiden peli. Hakametsässä on kuulemma jo alettu viheltelemään omien saamattomuudelle, pienestä kaikki on kuitenkin kiinni. Pelitavan muutos ei ihan pienellä pelailulla loksahda kohdalleen.

Tapparan meno on ollut toistaiseksi yhtä vetelää menoa kuin kauden alussa väsätty räppirenkutus. Pieniä valonpilkahduksia, mutta on ollut myös otteluita joissa Tappara on ollut ihan matkustajana.

 

Jos ennen kautta puhuttiin siitä miten ylivoimainen Tappara ei tule häviämään tuskin kenellekään, nyt puhutaan siitä miten Tappara pelaa tuloksellisesti näin huonosti. Alkaako iso nousu tästä pelistä, nyt todellakin olisi sen paikka. Molempien otteluissa on pelattu varsin niukkamaalisia pelejä, joten olisiko tässä se alle 4.5 maalin tai jopa alle 3.5 maalin peli kyseessä?

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Newcastle - Arsenal 15.4.2018, kotijoukkue paremmassa kunnossa

Arsenal keskittyy Eurooppa-liigan voittamiseen, se on joukkueen paras mahdollisuus ensi kauden Mestareiden liigaan. Newcastle on ollut hyvä kotikentällä.

F1 Kiinan GP 15.4.2018, Vettel vei paalun Kimiltä sadasosilla

Vettel on vienyt kauden kaksi ensimmäistä kisaa. Shanghain radallekin Ferrarin ykkösmies lähtee paalupaikalta, Kimi Räikkösen vierestä.

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.