Tappara - Kärpät 21.4.2014 | Kärpät hakee tasoitusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Tappara loistavia otteitaan?

Vihje lyhyesti

Finaalisarja jatkuu tänään Tampereella. Tappara karkasi ottelusarjassa 2-1 johtoon ja Kärppien on tasoitettava sarja tänään vieraissa, mikäli oululaiset haluavat säilyttää saumat mestaruuteen. Kärpät lähti finaaleihin selvänä ennakkosuosikkina, mutta Tappara on näyttänyt todellisen tasonsa. Tappara parantaa peliään kokoajan ja Kärpät ei ole pystynyt vastaamaan tähän.

Tappara on napannut jo kaksi peräkkäistä voittoa ja joukkue pääsee loistavista asetelmista  jälleen kotiyleisönsä eteen. Tamperelaiset eivät ole pelillisesti olleet selvästi Kärppiä edellä, mutta Tappara on käyttänyt maalipaikkansa äärimmäisen tehokkaasti. Kärpät on pystynyt hallitsemaan otteluita, mutta se ei ole onnistunut kääntämään niitä edukseen. Sarja on erittäin tasainen, ja kolmen peräkkäisen voiton ottaminen Kärppien tasoista joukkuetta vastaan on erittäin haastavaa. Kärppien materiaalilla se tulee sarjassa vielä voittoja ottamaan. Kärppien kärkipelaajat alkavat takomaan paikoistaan maaleja ennemmin tai myöhemmin. Pelataan kohteeseen Kärppien voittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Kärpät ML, kerroin 1.92 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Tapparan pelitapa sopii tällä hetkellä loistavasti Kärppiä vastaan. Se on ollut tähän mennessä ottelusarjassa ehdottomasti röyhkeämpi joukkue. Maalilla Juha Metsola pelaa loistavaa kevättä ja hänen edessään luutii uhrautuva puolustus. Molemmilla joukkueilla on tiukka puolustus ja maalipaikoilla ei juhlita. Tappara on kuitenkin onnistunut käyttämään paikkansa Kärppiä tehokkaammin. 

Kärpät on tänään kovan paikan edessä. Tappiolla finaalisarja menisi erittäin hankalaksi oululaisten osalta. Joukkueen on vieraskaukalossa saatava murrettua Tapparan puolustus. Nyt mitataan Kärppien uskoa omaan tekemiseen. Viime Tampereen pelissä joukkue oli suurimman osan ajastaan suurissa vaikeuksissa ja tähän tarvitaan tänään parannusta. Juha Metsola on tällä hetkellä ottanut niskalenkin molemmista Kärppien maalivahdeista ja on mielenkiintoista nähdä kumpi luistelee tänään maalinsuulle.

Tasaisessa finaalisarjassa olisi yllätys, mikäli Tappara karkaisi jo 3-1 johtoon. Kärpillä on huikea joukkue ja sillä on saumat napata tänään elintärkeä vierasvoitto. Kärppien vierasvoitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen antaa kohteeseen pelattavan kertoimen.

Vihje: Kärpät ML, kerroin 1.92 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti