Tappara - Kärpät 28.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Hurjavireiset Tappara sekä Kärpät vastakkain Tampereella.

Tappara – Kärpät, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
Tappara – Kärpät, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,40 | 4,05 | 2,45

 

 

Jääkiekon Liigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Tappara sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. Sarjataulukossa Tappara on tällä hetkellä toisena viisi pistettä Kärppiä perässä. Tapparalle tämä ottelu alkaa olemaan jo pakkovoitto, jos kotijoukkue haluaa vielä tosissaan taistella runkosarjan mestaruudesta. Aikaahan on vielä vaikka muille jakaa, mutta Kärpät on kulkenut voitosta voittoon jo niin kauan. Tiedossa on tänään äärimmäisen tasainen kohtaaminen. Molemmat joukkueet omaavat ensinnäkin Liigan parhaimmat maalivahdit sekä toisekseen etenkin Tapparaa vastaan maalinteko on tällä hetkellä erittäin vaikeaa! Edelliseen viiteen otteluun Tapparalle ollaan tehty täysin käsittämättömästi vain kolme maalia. Edellisessä ottelussaan Tappara voitti Bluesin Espoossa 0-2 numeroin.

Kärpät hävisi edellisessä kotiottelussaan Ilvestä vastaan peräti 2-5 maalein, mutta Kärpät palasi heti voittojen pariin viimeksi Pelicansin kustannuksella. Kärpät ei antanut Pelicansille maaliakaan, vaan ottelu päättyi oululaisten voittoon 0-3 numeroin. Tänään suuressa roolissa tulee olemaan Kärppien erikoistilannepelaaminen. Juhamatti Aaltonen oli todella heikko Lahdessa ensimmäisen erän, mutta sen jälkeen hänkin palasi omalle tasolleen. Joka tapauksessa Kärppien erikoistilannepelaaminen on mahtavaa katsottavaa. Tapparan on tänään ehdottomasti pysyttävä pois jäähyboksista, sillä muussa tapauksessa Kärpät tulee varmuudella vierasvoiton nappaamaan.

Andy Chiodo on noussut heti tamperelaisten lemmikiksi erinomaisilla otteillaan ja tällä hetkellä Tapparalla onkin positiivinen ongelma maalivahtien suhteen. Maalilla voi tänään aloittaa siispä joko Juha Matsola tai Andy Chiodo. Jäällä tullaan näkemään tänään äärimmäisen tasokasta maalivahtipeliä, mutta myös kenttäpelistä on odotettavissa vauhdikasta taistoa. Tässä ottelussa voivat hyvin kohdata kaksi tulevaa suurinta mestarisuosikkia. Mahdollisesti asetelmia saatetaan hakea jo keväälle. Todennäköisesti tiedossa on maalin peli suuntaan tai toiseen. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia takaavat kaiken järjen mukaan sen, että illalla pelitili näyttää muutakin kuin pelkkää nollaa.

Veikkaussivut | Tuomas