Tappara - Lukko 3. Ottelu 5.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/05/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Tappara tiukkojen matsien edukseen kääntämistä?

Tapparalle kolmas täppä voittosarakkeeseen ja suunnaksi finaalit!

Tappara ei pysähdy tänään kotikaukalossa, Ville Nieminen ratkaisee kolmannen voiton! Unibetin kautta rahat kiinni tamperelaisiin! >>>

Tappara – Lukko välieräsarjan kolmas kohtaaminen tänään Tampereella ja Tapparalla olisi paikka lyödä jälleen yksi naula lisää raumalaisten arkkuun. Kaksi edellistä ottelua kääntyi jatkoajalla, miten käy tänään?

Tapparan piti kaatua Aleksander Barkovin ja Chris Connolyn loukkaantumisiin. Toisin kävi. Taustalta on noussut uusia ratkaisijoita näitä ”melko” kovan luokan pelureita paikkaamaan. Puolustuksen tukipilareista Teemu Aalto ja Tuukka Mäntylä ovat kumpikin onnistuneet välierissä myös pisteiden valossa erittäin komeasti. Myös Jarno Koskiranta on vastannut komeasti odotettuun tason nostoon roolin kasvamisen myötä. Tänään olisi vuorossa jälleen kotikaukala Hakametsässä, jossa Tappara on ollut totutusti erittäin vahvoilla. Jukka Rautakorpi on myös sen verran kokenut kettu pleijarikuvioissa, että jos Tappara tänään livahtaa kolmen voiton etumatkalle, niin finaalipaikka on jo lähes varma.

Lukon sensaatiomainen nousu välieriin Jokereiden kustannuksella on ollut lähellä johtaa jopa finaalipaikan realistiseen tavoitteluun, mutta ylämäki on noussut vastaan karvaimmalla mahdollisella tavalla. Kaksi jatkoaikatappiota on erittäin tyly tapa hävitä otteluita peräkkäin välierissä. Petri Vehanen on edelleen pelannut hyvällä tasolla, mutta tamperelaiset ovat päässeet Ville Niemisen johdolla luvattoman helposti hääräämään Lukon maalille. Justin Azevedo osui jälleen edellisessä ottelussa Raumalla, mutta muuten mies ei ole aivan yhtälailla pystynyt kenttää dominoimaan kuin puolivälieräsarjassa Jokereita vastaan. Tänään nähdään löytyykö RD:n pelikirjan uumenista vielä joitain kikkoja, joilla sarja lähtisi Raumalle kääntymään.

Kotihalli tuo Tapparalle kolmannen voiton putkeen.

Veikkaussivut | Oskari