tappara pelicans veikkaussivut liiga

Lauantai 10.2., Pelicans lähtee raapimaan Tapparalta pisteitä Hakametsästä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 02/10/2018
Jaa tämä...

Lauantaina Tappara kohtaa Liigassa Pelicansin. Pelicans pelasi kotipelin eilen HIFK:ta vastaan kun Tappara pääsi huilailemaan. Miten perjantain peli vaikuttaa Pelicansin peliin, Tampere ja Tappara kun ei ole ollut tälle lintulaumalle mikään aarreaitta. Voitto toi varmasti lisää itseluottamusta pudotuspelitaisteluun.

Molemmat joukkueet tarvitsevat edelleen pisteitä, sillä runkosarjan sijoitukset ykköstä lukuun ottamatta ovat käytännössä jakamatta. Tappara hakee edelleen kakkospaikkaa ja mainiota asemaa pudotuspeleihin, Pelicans haluaa varmistaa vähintään säälipleijaripaikan ja on siellä vielä se viimeinen suora pudotuspelipaikkakin Kaaneja taatusti kiinnostaa.

Tampere on ollut Pelicansille melkoisen tukala paikka hakea pisteitä ja viimeisin voitto täältä on useamman vuoden takaa. Joten ei mitkään ruusuiset lähtökohdat matsille. Lisäksi Pelicans pelasi perjantaina varmasti energisen ottelun HIFK:ta vastaan, joten sekään ei voi olla vaikuttamatta tähän peliin kun jo alle vuorokauden päästä edellisen pelin päätöksestä pelataan. Jos Tappara lähtee tähän peliin kuitenkin takki vähänkin auki, voi Pelicans yllättää. Tapparalta puuttuu olympialaisten takia pari pääpelaajaa, Mikko Lehtonen ja Jukka Peltola loistavat poissaolollaan. Tämä tasoittaa hieman puntteja.

Tappara – Pelicans vedonlyönti

Maksimissaan tasapeli, Pelicansin voitto olisi melkoinen uroteko. Mielenkiintoista on seurata miten mahtaa pelata Tapparan tuorein värväys, Markus Nenonen. Vaasan Sportista maalipyssyksi hankittu peluri ei onnistunut ensimmäisessä pelissä vielä maalinteossa, mutta ensimmäinen piste toki tuli jo plakkariin. Nenoselle voikin laittaa maalintekijävetoon Nenosen ja miksei myös Jere Karjalaisen. Tässä on kaksi Tapparan tällä kaudella eniten maaleja tehnyttä maalintekijää.

Pelikaaneilta pistevetoon voisi laittaa Iikka Kangasniemeä ja Jesse Saarista, siinä Pelicansin tämän kauden pistekärki. Myös Mikko Kousa voisi olla potentiaalinen vedonlyöntikohde ainakin pistevetoon.

Tulosvetoon lähdetään haarukoimaan 3,4 – 2,3 lukemia, joten ei lasketa sitä tasurivaihtoehtoa pois tästäkään matsista. Lyö vetoa millä tahansa vedonlyöntisivustolla, kohteita todellakin riittää paljon.

Näin pelattiin lokakuussa:

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

suomi-korea-olympialaiset-jääkiekko
Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja vo...

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

chelsea-barcelona-veikkaussivut-mestarien-liiga
Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

Aikaisemmat otteluennakot