Tappara - Pelicans 12.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2013
Jaa tämä...

Kierroksen raivokkain kohtaamien nähdään Tampereella.

Ei riitä Pelsuilla pleijareihin tänä keväänä. Tiukka peli päättyy tasuriin ja kovimman kertoimen tarjoilee NordicBet.

Kerää isot rahat talteen NordicBetilta tästä! Muista myös 50€:n riskitön veto!>>>

Tampereella pelataan isoista pisteistä. Pelicansilla on vielä mahdollisuudet kruunata kova kevätvireensä pleijaripaikalla, kun taas Tappara pyrkii varmistelemaan runkosarjan kakkospaikkaansa.

Tapparalla on alla vakuuttava viiden ottelun voittoputki ja joukkueen peli näyttää erittäin varmalta. Tappara onkin noussut jälleen hieman vaikeampien aikojen jälkeen erittäin potentiaaliseksi mestarisuosikiksi. Joukkueen kärkipelaajat Barkovin, Niemisen, Connolyn ja Umicevicin johdolla ovat kovassa vireessä ja valmiina pleijarikevääseen. Lisäpanosta otteluun tuo Juha Metsolan mahdollinen nollapelitilaston voitto. Jos Tappara saa pidettyä oman pään puhtaana on Metsola erittäin vahvoilla kyseisen tilaston voittoon.

Lahden Pelicans saapuu haastamaan Tapparaa erittäin kovassa nousukiidossa. Joukkue tarvitsee kolme pistettä ja hieman apua Rauman Lukolta. Jos Lukko jättää Saipan nollille ja Pelsut saavat kammettua Tapparan nurin kolmen pisteen arvoisesti, nousevat lahtelaiset mukaan pleijareihin. Kyseessä olisi jo todellinen tuhkimotarina, johon Suikkanen ja kumppanit varmasti luottavat sataprosenttisesti. Pelicansin vaarallisin ase on ollut jo pitkään Pekka Jormakka, jonka otteisiin lahtelaiset nojaavat suuresti myös tänään.

Erittäin tasainen kamppailu luvassa. Tasapelin tuoksu on niin vahva, että valitettavasti lahtelaiset joutuvat pettymään ja pleijarit jäävät tältä keväältä vain haaveeksi.

Veikkaussivut | Oskari