Tappara - SaiPa 1.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Lihoaako SaiPan pistepussi Tampereen vierailulla?

Tappara – SaiPa, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,30 | 3,40 

 

 

Tamperelaisia jääkiekon Liigan faneja hemmotellaan perjantai-illan kunniaksi jännittävällä ottelulla Tapparan sekä SaiPan välillä. Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Sarjataulukossa Tappara on tällä hetkellä kolmantena ja SaiPa on puolestaan toisena. Lappeenrannasta vieraaksi saapuva SaiPa hävisi viimeksi huikeassa ottelussa Kärppiä vastaan voittomaalikilpailussa 4-5 maalein. SaiPa on ollut Tapparaa vastaan aikaisemmilla kerroilla pulassa, sillä joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme on mennyt tamperelaisten eduksi. SaiPa on ollut kotonaan äärimmäisen vakuuttava, mutta vieraissa SaiPalla ei ole mennytkään niin hyvin. SaiPalla puolustuksen kärkiosaaminen on kuitenkin erittäin kapeaa tasoa. SaiPa on kolmesta edellisestä vierasottelustaan voittanut vain yhden ja senkin vasta jatkojen jälkeen. Näissä otteluissahan SaiPalle ollaan tehty varsinaisella peliajalla peräti yksitoista maalia.

SaiPa aloitti Kärppiä vastaan ottelun tiistaina äärimmäisen huonosti. SaiPalle ensimmäinen erätauko tuli hyvään paikkaan, sillä Pekka Tirkkosen joukkue sai sen aikana tehtyä itsellensä ryhtiliikkeen. Kärpäthän viimeisteli kaksi ensimmäistä maalia Kisapuiston illassa, joten SaiPa ei sinänsä vakuuttanut tiistaina millään tavalla etenkään ottelun alkuhetkillä. SaiPan maalilla Jussi Markkanen ei tiistaina vakuuttanut ja onkin mielenkiintoista nähdä, että kuka SaiPan maalilla pelaa tänään. Jussi Markkanen on joutunut kantamaan valtavasti vastuuta SaiPan maalilla. Jossain vaiheessa myös SaiPan ykkösmaalivahti tarvitsee taukoa ja voikin olla, että Miika Wiikman pelaa tässä ottelussa vierasjoukkueen maalilla.

Tappara on ollut kotonaan täysin käsittämätön, sillä Tappara on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa 17-5 maalierolla! Viimeksi kotonaan Tappara voitti Lukon 2-0 numeroin. Lähtökohtaisesti Tappara hävisi viimeksi vieraissa Jokereita vastaan 4-1 numeroin, mutta materiaaliltaan Tappara on edelleen Liigan parhaimmistoa ja kotonaan Tappara onkin ollut huikeassa pelivireessä. Tapparahan on Liigan parhaimpia kotijoukkueita juuri SaiPan kanssa. Jos ottelu pelattaisiin Lappeenrannassa, lähtökohdat voisivat jopa nostaa SaiPan suosikiksi, mutta näin päin pelatessa Tappara on ilman muuta suosikki voiton nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas