Tappara - SaiPa 17.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko SaiPan maalinteko-ongelmat Tapparan vieraana?

Tappara – SaiPa, merkki 1, kerroin 1,65 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,65 | 4,40 | 4,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa neljäntenä oleva Lappeenrannan SaiPa on viime aikoina kärsinyt kahdesta asiasta. Ensimmäiseksi SaiPa on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista sekä toisekseen lappeenrantalaisilla on ollut merkittäviä loukkaantumisongelmia. Tähän otteluun SaiPa joutuu jälleen kerran pahasti vajaamiehisenä. Jääkiekon Liigan ottelussa SaiPa matkustaa Tampereelle Tapparan vieraaksi. Sarjataulukossa Tappara on tällä hetkellä toisena. Tappara lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Neljä edellistä ottelua ovat Tapparalle tuottaneet yhtä monta voittoa 14-2 maalierolla! Edellisellä kierroksella tamperelaiset murskasivat Bluesin Espoossa 1-6 numeroin. Neljään edelliseen otteluun kotijoukkueelle tosissaan ollaan yhteensä viimeistelty kaksi maalia, joten maalaisjärjellä ajateltuna tänään vierasjoukkueella saattaa olla ”pieniä” ongelmia maalinteon kanssa. SaiPan kausi on sujunut kaiken kaikkiaan upeasti, mutta lappeenrantalaisten materiaali on todella rajallinen eikä vierasjoukkue kestäkään useita avainpelaajien loukkaantumisia.

SaiPa ei ole kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt ensimmäistäkään maalia, joten vierasjoukkueella alkaa harteillaan olla jo melko suuri gorilla! Jussi Markkanen on ollut lappeenrantalaisten maalilla vähintäänkin Liigan parhaimmistoon lukeutuva maalivahti, mutta Lappeenrannassakin ollaan todennäköisesti se huomattu, että tässä lajissa ilman maalintekoa on melko vaikeaa voittaa. Jyväskylässä edellisellä kierroksella SaiPalla oli useita huippupaikkoja, mutta tyhjätkään maalit eivät lappeenrantalaisille kelvanneet. SaiPalla löytyy kyllä ratkaisuun pystyviä pelaajia Patrick Davisin johdolla, mutta kyllähän se alkaa varmasti näkymään vierasjoukkueen muussakin tekemisessä, kun kiekkoa ei edes vahingossa saada vastustajan maaliin. SaiPan kannalta oikeastaan hälyyttävin asia on se, että juuri Kisapuistossa lappeenrantalaiset ovat olleet viime aikoina surkeita. SaiPa tunnetaan fantastisena kotijoukkueena, mutta kahteen edelliseen kotiotteluun lappeenrantalaisille ollaan viimeistelty yhdeksän maalia.

Tappara lukeutuu Liigan parhaimpiin kotijoukkueisiin ja viisi edellistä kotiottelua ovatkin tamperelaisille tuottaneet neljä voittoa – Tampereella vastustajalle kuin vastustajalle yhdenkin maalin tekeminen on suuren työn ja tuskan takana! Tapparaa vastaan yksinkertaisesti maalinteko on todella vaikeaa, sillä edelliseen viiteen kotiotteluun vain yhdessä tamperelaisille ollaan viimeistelty enemmän kuin yksi maali. Tapparan puolustus on paperilla katsottuna Liigan kolmen parhaimman joukossa ja sama tilannehan on myös kotijoukkueen maalivahtiosastolla. Tappara tulee saamaan selkeää etua myös siitä, että kotijoukkueella ei tämän tiedon mukaan loukkaantumisia juurikaan ole, kun taas SaiPan tilanne on täysin päinvastainen. SaiPan lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Tappara voitti vajaa viikko sitten SaiPan Lappeenrannassa murskalukemin ja myös tähän otteluun tamperelaiset lähtevät selkeinä ennakkosuosikkeina.

Veikkaussivut | Tuomas