tappara saipa

Sulattaako tulikuuma SaiPa lämpenevän Tapparan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tiistaina Hakametsässä kohtaavat orastavassa voittoputkessa olevat Tappara ja jo peräti seitsemän viimeisintä peliä voittanut SaiPa. Tappara on kertoimissa yllättävänkin iso ennakkosuosikki, voisiko SaiPa sittenkin selvitä tästä pelistä voittajana?

SaiPa on noussut hienoon syyslentoon ja napannut huimat seitsemän voittoa putkeen. Toki joukossa on jatkoaikavoittojakin, mutta jotain joukkueen tämänhetkisestä meiningistä kertoo se, että loukkaantumisista huolimatta joukkue kääntää pelejä itselleen.

Tapparan kultakypärä Jukka Peltola on napannut Tapparan reppuselkäänsä sillä aikaa kun monella muulla pelaajalla reppuselässä on joku apinasukuinen eliö, maaleja vaan ei tule vaikka paikkoja on vaikka muille jakaa.

SaiPa on kohtuullinen vieras Tampereella, mutta kaksi viimeisintä peliä ovat menneet Tapparalle. Miten Tero Lehterän SaiPa hoitaa Tapparan vai onko Jukka Rautakorven Tappara saanut vihdoin juonen päästä kiinni?

Kumman voittoputki katkeaa?

Tappara on voittanut nyt kolmen ottelun voittoputkessa kaksi kertaa Sportin ja kerran Ilveksen. No monen mielestä tämä ei ole ollut mikään mittari, joten nyt SaiPaa vastaan Kirvesrinnat kokevat ison testin. Saipa on tässä voittoputkessa kaatanut nyt Kärpät, JYPin, Lukon, Sportin, Ässät, KalPan ja Tapparan, josta tämä voittoputki alkoi.

Matsista on jälleen todella kattavasti vedonlyöntimahdollisuuksia, joten tähän tiistain kamppailuun kannattaa pistää pre-match vetoja ja tietenkin sitten matsin alkaessa live-vedonlyönnissä. Kertoimien perusteella tämän pitäisi olla Tapparalle selvää pässinlihaa, mutta Saipa on näyttänyt että kun kaikki loksahtaa kohdalleen, kuka tahansa voi kaatua.

Aikaisemmat otteluennakot

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.