Tappara - Saipa 7.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2013
Jaa tämä...

Säilyykö asemat loppuun asti?

Nämä kertoimet löydät Unibetilta. Uudet asiakkaat saavat 100 €:n bonuksen Veikkaussivujen kautta.

Saat 100 €:n bonuksen Unibetille vain TÄSTÄ >>

 

Tampereen Tappara saa vieraita Lappeenrannasta, kun Saipa saapuu Hakametsään varmistelemaan säälipleijaripaikkaansa. Tapparalla on sen sijaan mahdollisuudet vielä nousta jopa JYPinkin ohi sarjan kärkipäässä.

Tapparan otteet olivat helmikuun aikana hieman ailahtelevia, vaikka pisteitä ihan kivasti tulikin, mutta maaliskuun alku on sujunut kirvesrinnoilta erinomaisesti. Kahdesta vierasottelusta puhtaat 6 pistettä ja maalierokin varsin mukava 6 tehtyä 1 päästettyä. Joukkueen otteisiinkin on palannut tuttu jämäkkyys, joka näkyy myös johtavien pelaajien kuten Aleksander Barkovin, Chris Connolyn ja Dragan Umicevicin onnistumisina. Joukkueen ennakkosuosikin asemaa torstain otteluun korostaa myös Juha Metsolan erinomainen kevävire.

Saipa varmistaisi vierasvoitolla paikan säälipleijareissa, joka olisi joukkueelta erinomainen suoritus ja viimeiset ottelut runkosarjassa voitaisiin ruveta keskittymään jo playoffeihin. Saipa on tullut toimeen viime aikoina ilman selkeitä ykköspyssyjään, kun Anssi Löfman ja Ville Koho ovat olleet jo pidemään sivussa, mutta joukkue on pystynyt paikkaamaan herrojen poissaoloa erinomaisesti. Brian Salcido ja Stefano Giliati ovat löytämässä syksyn tehokasta virettään, joka lupailee hyvää myös Saipan tulevia pleijaripelejä ajatellen.

Vaikea ottelu veikata, mutta luotan Tapparan hoitavan ottelun rutiinillaan.

Veikkaussivut | Oskari