Tappara - SaiPa 9.1.2015 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/09/2015
Jaa tämä...

SaiPa matkaa Hakametsään.

Molemmat himoitsevat pisteitä

Tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta taistelevat Tappara ja Saipa kohtaavat perjantaina. Hakametsän halliin perjantai-illan huumaa tuovat varmasti värikkäät SaiPa-fanit, jotka tuntuvat tankkaavan ääntä avaavaa lientä aina erätauoilla.

Puheet Tapparan valmentajanvaihdosta on ainakin väliaikaisesti lakaistu pukukopin penkin alle, mutta antaako tämä matsi taas aiheen avata puheet? SaiPa hävisi kotonaan joulukuun lopussa Tapparalle lukemin 1-4, joten hampaankolossa on varmasti tavaraa. Tilastoistakin löytyy sellainen kummajainen, että joukkueiden seitsemästä viime keskinäisestä matsista vierasjengi on voittanut peräti kuusi kertaa. Ja Tappara on viimeksi voittanut kotonaan SaiPan 1.11.2013. Pistetään siis tähän rohkeasti merkiksi 2.

Tapparan epäonneksi Playoffs-takuumieheksi kesken kauden hankittu Stephen Dixon on myös edelleen loukkaantunut, joten ratkaisijoita on haettava muualta. Pekka Jormakalta ja Olli Palolalta odotetaan nyt johtajien elkeitä ja eiköhän näistä ainakin toinen tee maalin perjantaina Tampereella. Laitetaan Tapparalta rahat Olli Palolalle. SaiPa on pelannut viime pelit todella pirteällä meiningillä ja kultakypärä David Spinan luistin kulkee. Espoossa tuli 1+1 tehot, Tampereella tulee ainakin maali. Näin veikkaamme.

Ottelun tulosvedosta haetaan apuja hieman tilastoista, joita kaikki vedonlyöntitoimistot tarjoavat. NordicBetin tilastoista voidaan todeta että varsinaisella peliajalla on pariin viime kauteen tehty 5, 2, 5, 1, 6, 6, 4, 4, 4, 6 maalia. Mikkihiirimatematiikalla keskiarvoksi tulee reippaat neljä maalia per peli. Jos Metsola on vielä loukkaantunut, on Tappara helisemässä. Niinpä tähän matsiin pistetään hieman riskiä ja otetaan tulosvetoon kolme eri vaihtoehtoa:

Vihje: Saipa, kerroin 2.80 Nordicbet

Maalintekijäveikkaus: Olli Palola, Tappara, NordicBet 3.35, David Spina, SaiPa, NordicBet 3.35

Tulosveto: 2-4 / 27.00, 1-4 / 35.00, 1-5 / 80.00, Nordicbet