MTV: Tappara hakee melkoista päivitystä valmennusosastolleen! - "Iso kala" kiikarissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2014
Jaa tämä...

Tappara kosiskelee päävalmentajakseen melkoista nimimiestä MTV Sportin mukaan.

Nykyisen Tappara-luotsin Jussi Tapolan ympärillä on pyörinyt potku-huhuja jo tovin. Tamperelaisjoukkue ei ole suorittanut viime aikoina odotetulla tasolla ja tunnetusti tällöin päävalmentajan tontti on juurikin se paikka, minne muutosten tuulet kohdistuvat suurimmin.

MTV Sport kertoikin verkkosivuillaan maanantaina Tapparan suunnitelmista päävalmentajasotkun suhteen. Kirvesrintojen kerrotaan nimittäin havittelevat uudeksi luotsikseen Leijonien ex-valmentajaa Jukka Jalosta.

Vihjeosastollamme tarjoillaan tänään vinkkiä illan Valioliiga-matsiin Southampton-Manchester United! ]

MTV:n mukaan Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen on jo tarjonnut Jaloselle tämän ja ensi kauden kattavaa sopimusta, mutta Ex-Leijona ei ole moiseen tarjoukseen vielä suostunut. Jalosen kerrotaan nimittäin hakevan pelkästään kuluvan kauden kattavaa sopimuslappua. Keskusteluyhteys on kuitenkin jo ilmeisesti auki ja neuvottelut ovat käynnissä.

Jalonen ei ole toiminut valmennushommissa lainkaan kuluvan kauden aikana. Hän onkin viettänyt virkavapaata ja toiminut vain asiantuntijatehtävissä Jokerien otteluiden TV-lähetyksissä.

Kuluvan vuoden aikana Jalosta on kuitenkin kyselty myös muun muassa Sveitsin maajoukkueen päävalmentajaksi.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut