Tapparalle kovan luokan hankinta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/11/2015
Jaa tämä...

Viime keväänä Liigassa kolmannen kerran peräkkäin hopealle jäänyt joukkue Tampereen Tappara on julkaissut kaksi uutta sopimusta ensi kauden pelaajaryhmäänsä.

Veli-Matti Savinainen on kirvesrinta seuraavat kaksi kautta

Uutisista merkittävämpi on Tapparan sorvaama kaksi vuotinen sopimus 29 – vuotiaan Veli-Matti Savinaisen kanssa. Savinainen on pelannut urallaan muun muassa Porin Ässissä, jossa mies oli tärkeässä roolissa patapaitojen voittaessa suomen mestaruuden keväällä 2013. Tämän jälkeen voimakas laitahyökkääjä on pelannut KHL:ssä Jugra Hanty-MansijskissaTorpedo Nižni Novgorodissa ja Ruotsin pääsarjajoukkueessa Leksandissa. Savinainen on edustanut myös Suomea kaksissa maailmanmestaruuskisoissa, viimeksi MM-hopeaan yltäneessä joukkueessa vuonna 2014. Forssan palloseurasta maailman valloituksensa aloittanut Savinainen on tehnyt Liigaurallaan yhteensä 138 tehopistettä 310 ottelussa.

Mika Noroselle jatkosopimus

Tappara on tehnyt myös vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Mika Norosen kanssa. Noronen palasi kasvattajaseuraansa kesken viime kauden, ja pelasi huikeasti muun muassa Playoffeissa Juha Metsolan haparoidessa. 36-vuotias Noronen omaa niin paljon kokemusta sekä Liigasta, NHL:stä, ja muidenkin maiden sarjoista, että Tapparaa saa hänestä hyvän kirittäjän vastikään Tampereelle siirtyneelle Tomi Karhuselle. Noronen on varmasti myös hyvä mentori Tapparan nuorelle lupaukselle Dominik Hrachovinalle. Tapparalla on tällä hetkellä kasassa sopimus yhteensä 30 pelaajan kanssa.

Mikäli uskot Kärppien nappaavan tulevalla kaudella kolmannen peräkkäisen mestaruuden, tai Tapparan kirkastavan hopean viimeinkin kullaksi, niin voit käydä jättämässä oman veikkauksesi jo nyt Unibetin sivuilla!

Lue myös:

TOP 10 NHL:n luovimmat rankkarit!

Mesut Özil Juventukseen?