Tapparan kultakypärä siirtyy NHL-jäille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 06/01/2017
Jaa tämä...

Kuluneen Liigakauden pistepörssin voittaja ja Tapparan kultajunan takuumies Henrik Haapala suuntaa ensi kaudeksi isoihin valoihin NHL-jäille. Monivuotisen Tappara-pelaajan uusi osoite löytyy auringon alta, Florida Panthers organisaatiosta.

Henrik Haapalan lähdöstä Pohjois-Amerikkaan on spekuloitu jo pitkään, mutta nyt keskusteluille voidaan siis lyödä piste. Henkka pelaa siis ensi kaudella Florida Panthersin organisaatiossa, jossa mies pääsee lyömään hynttyyt yhteen entisen seurakaverinsa Aleksander Barkovin kanssa. Duo on pelannut aiemmin yhdessä sekä Tapparan junnuissa, että edustusjoukkueessa ja nyt siis myös taalajäillä.

Haapala pelasi ensimmäisen liigaottelunsa kaudella 2011–12 ja ratkaisi maalillaan Tapparalle Suomen mestaruuden keväällä 2016. 23-vuotiaan laiturin todellinen läpimurto nähtiin tällä kaudella liigajäillä. Lonkkavaivoista aiemmin kärsinyt Haapala voitti Liigan runkosarjan pistepörssin tehtyään 60 tehopistettä (15+45). Nähtäväksi jää millaisiin urotekoihin hyökkääjä yltää Pohjois-Amerikassa vai onko sarja liian kova pala purtavaksi pienikokoiselle pelaajalle.

Lue myös:

VIDEO: NHL:N SUPERTÄHDET PUDOTTIVAT HANSKAT – MYLLY MENI HALAILUKSI

VIDEO: PENGUINS VOITTI ERISKUMMALLISEN FINAALIN – RIKKOI KYSEENALAISIA ENNÄTYKSIÄ

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa