Tapparan maalinsuulle kovan luokan hankinta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: Liiga Playoffs

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 19.5.2015

Jääkiekon Liigassa ensi kauden joukkueiden kasaaminen on jo hyvässä vauhdissa. Tampereen Tappara on hankkinut varsin odotetusti maalinsuulle Tomi Karhusen, joka siirtyy tamperelaisseuraan Oulun Kärppien vahvuudesta. Tappara tiedottaa asiasta omilla verkkosivuillaan. Karhusen siirrosta oltiin huhuttu jo pidempään, mutta nyt asialle saatiin varmistus.

Karhunen pelasi viime kaudella oululaisryhmässä 39 runkosarjaottelua ja oli torjuntatilastoissa Liigan parhaimmistoa. Karhusen torjuntaprosentti oli  92,73 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,93. Karhunen torjui pudotuspeleissä yhdeksässä pelissä, joista viisi loppuottelusarjassa Tapparaa vastaan.

Tapparan maalivahtiosasto alkaa olla varsin kovassa kunnossa. Juha Metsola on viime kausina ollut tamperelaisten selkeä ykkösmaalivahti, mutta hän saa kovan luokan haastajan. Metsola on neuvotellut siirtymisestä KHL:ään, mutta toistaiseksi neuvottelut ovat lähinnä huhuasteella. Tamperelaisten maalivahtiosastolta löytyy myös 20-vuotias tshekkiläinen Dominik Hrachovina. Viime kaudella Hrachovina teki Liiga-debyyttinsä pelaten kolme ottelua. Pääosan kaudesta Hrachovina pelasi Mestiksen puolella LeKin vahvuudessa.

Lähde: Tappara.fi